فایل قرآن، قرعه کشی را تایید می کند؟


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل قرآن، قرعه کشی را تایید می کند؟ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل قرآن، قرعه کشی را تایید می کند؟  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز فایل قرآن، قرعه کشی را تایید می کند؟۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل قرآن، قرعه کشی را تایید می کند؟،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل قرآن، قرعه کشی را تایید می کند؟ :

فایل قرآن، قرعه کشی را تایید می کند؟

قرعه کشی سابقه ای بس دیرینه دارد. این رسم کهنه، هم در گذشته و هم در حال حاضر، انواع مختلفی داشته و دارد. قرآن اما برخی از انواع قرعه کشی را جایز و برخی را حرام می داند.

قرعه کشی یکی از روش های رایج در حل اختلاف ها به شمار می رود. این روش، در میان امت های پیشین نیز معمول بوده است. امروزه نیز در برخی کشورها، هم در صنعت بانکداری، و هم در برخی میادین ورزشی، به عنوان روشی برای اهداء جوایز به شرکت کنندگان استفاده می شود که طی این قرعه کشی ها، نام تعدادی از افراد به طور کاملا تصادفی به عنوان برگزیده بیرون می آید.
قرعه کشی سابقه ای بس دیرینه دارد. این رسم کهنه، هم در گذشته و هم در حال حاضر، انواع مختلفی داشته و دارد. به عنوان مثال، در برخی امت های پیشین، پیاده سازی این قاعده بدین منوال بوده که نام افراد را بر تیرک های چوبی می نوشتند و آن ها را در آب روان می افکندند. هر تیرکی که بر روی آب می ماند، فردی که نامش بر روی آن نوشته شده بود، انتخاب می شد. بختآمایینیزدردورانکنونی،یکیازشایعترینشیوههایقرعهکشیاستکهایننوعازقرعهکشی،درمیانبرخیازکشورها،قماروغیرقانونی قلمداد می شود.
نظر به پاره ای شبهات پیرامون استفاده از این روش اختلاف زدا در جامعه، نوشتار حاضر به تبیین دیدگاه قرآن پیرامون قرعه پرداخته است. پیش از بررسی مستندات قرآنی، نخست، اشاره ای کوتاه به حکم شرعی قرعه از منظر فقها خواهیم داشت.

منابع:

۱)بجنوردى، سید محمد، قواعد فقهیه، ج ، ص ۲۲۱ – ۲۲۲
۲)تفسیر نمونه،ج ۱۹، ۱۵۵
۳) تفسیر” برهان” جلد ۴ صفحه ۳۷ (حدیث ۶)
۴) تفسیر کاشف، ج ۲، ص: ۱۰۳
۵) تفسیر نمونه، ج ۲، ص: ۵۴۶
۶) تفسیر قرآن مهر، ج ۵، ص: ۳۶
۷)تفسیر صافى، ج ۲، ص ۸

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.