کاربردهای غذایی و دارویی دانه بزرک در فرمولاسیون غذاهای فراسودمند
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
کاربردهای غذایی و دارویی دانه بزرک در فرمولاسیون غذاهای فراسودمند دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کاربردهای غذایی و دارویی دانه بزرک در فرمولاسیون غذاهای فراسودمند کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربردهای غذایی و دارویی دانه بزرک در فرمولاسیون غذاهای فراسودمند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن کاربردهای غذایی و دارویی دانه بزرک در فرمولاسیون غذاهای فراسودمند :
تعداد صفحات :۶
چکیده مقاله:
بزرک یک دانه روغنی است که منبع خوبی برای لیگنان، فیبر رژیمی، پروتیین، مواد معدنی و ویتامینها است. دانه بزرک حاوی ۲۴تا ۴۴درصد روغن است که در حدود ۵۰تا ۵۵درصد آن شامل آلفا لینولنیک اسید میشود. آلفا لینولنیک اسید در گروه اسیدهایچرب امگا ۳قرار میگیرد. دانه ی بزرک بهترین منبع به منظور تامین امگا ۳است به خصوص برای افرادی که ماهی استفادهنمیکنند. همچنین دانه بزرک سرشار از لیگنان و فیبر است که این ترکیبات به دلیل داشتن خواص آنتی اکسیدانی نقش مهمی رادر کنترل برخی سرطان ها بر عهده دارند. بزرک دارای ترکیبات ضد تغذیه ای نظیر مواد سیانوزنیک و بازدارنده های تریپسینی استکه میتوان با روش های مختلفی مانند حرارت آنها را غیر فعال نمود. از بزرک میتوان در تهیه ی کلوچه، ماکارونی و غلاتصبحانه بهره برد و محصولاتی فاقد گلوتن را تهیه نمود. علاوه بر این روغن بزرک را نیز میتوان استخراج نمود و در مصارفخوراکی و صنعتی از آن بهره برد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.