افزایش خواص ضد میکروبی نایسین درترکیب با فناوری نانو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
افزایش خواص ضد میکروبی نایسین درترکیب با فناوری نانو دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد افزایش خواص ضد میکروبی نایسین درترکیب با فناوری نانو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی افزایش خواص ضد میکروبی نایسین درترکیب با فناوری نانو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن افزایش خواص ضد میکروبی نایسین درترکیب با فناوری نانو :
تعداد صفحات :۵
چکیده مقاله:
نایسین یک پپتید ضد باکتری چند حلقه ای تولید شده توسط باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس ، به کلاس I باکتریوسین ها به نام لانتی بیوتیک تعلق دارد که از نظرتجاری در نگهداری مواد غذایی استفاده می شود . این پپتید و دیگر مواد نگهدارنده مشابه با منشا طبیعی ،افزایش قابل توجهی در بهره وری جهانی در سالهای اخیر داشته اند . مسایل قابل توجه استفاده از نایسین در بخش صنعت غذا ، از جملهتعاملات کنترل نشده آن با اجزای مختلف مواد غذایی ، مانند تخریب و دافعه الکترواستاتیک مطرح است ، این موارد بطور بالقوه استفاده از این ترکیب را محدود می کند . فناوری نانو برای تنظیم و دستکاری نایسین جهت افزایش بیشتر کاربرد آن در بخش تغذیه و موادغذایی در حال گسترس چشمگیری می باشد . استراتژی جایگزینی ، ازجمله ترکیب نایسین با نانو ذرات سیستم هایی مانند نانو امولسیون، نانو ذرات پلیمری ونانو الیاف به منظور افزایش بهره مندی از نایسین در صنایع غذایی روبه افزایش است . در این مقاله اثرات قابل توجه کارایی نایسین در ترکیب با فناوری نانو برای بهبود ایمنی مواد غذایی ذکر شده است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.