ارزیابی اثر اسید لاکتیک، کیتوزان و بستهبندی در اتمسفر تغییریافته بر روی ویژگیهای شیمیایی لاشه بلدرچین در دماینگهداری ۴ درجه سانتیگراد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی اثر اسید لاکتیک، کیتوزان و بستهبندی در اتمسفر تغییریافته بر روی ویژگیهای شیمیایی لاشه بلدرچین در دماینگهداری ۴ درجه سانتیگراد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی اثر اسید لاکتیک، کیتوزان و بستهبندی در اتمسفر تغییریافته بر روی ویژگیهای شیمیایی لاشه بلدرچین در دماینگهداری ۴ درجه سانتیگراد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی اثر اسید لاکتیک، کیتوزان و بستهبندی در اتمسفر تغییریافته بر روی ویژگیهای شیمیایی لاشه بلدرچین در دماینگهداری ۴ درجه سانتیگراد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی اثر اسید لاکتیک، کیتوزان و بستهبندی در اتمسفر تغییریافته بر روی ویژگیهای شیمیایی لاشه بلدرچین در دماینگهداری ۴ درجه سانتیگراد :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
در این مطالعه اثر اسید لاکتیک (غلظت ۱درصد)، کیتوزان (غلظت ۱ درصد) و بسته بندی در اتمسفر تغییر یافته اکسیژن، نیتروژن و دی اکسید کربن در نسبت مشخص ۶۵%CO2, 30%N2, 5%O2 بر روی ویژگیهای شیمیایی لا شه بلدرچین در دمای ۴ درجه سانتیگراد در طی ۲۰ روز نگهداری ، بررسی گردید. نمونه های مختلف هر ۴ روز یک بار مورد انواع آزمونها اندازه گیری pH ، ترکیبات واکنش تیوباربیتوریک اسید TBARs و مجموع بازهای نیتروژنی فرار (TVB-N) قرار گرفتند. تغییرات میزان شاخصهای pH ، ترکیبات واکنش تیوباربتوریک اسید و مجموع بازهای نیتروژنی در تیمارهای اسید لاکتیک، کیتوزان و بسته بندی در اتمسفر تغییر یافته به طور معنیداری نسبت به تیمار شاهد بود ۰۵ / ۰ p در مجموع نتایج مطالعه حاضر نشان داد با وجود این کیتوزان و بسته بندی در اتمسفر تغییر یافته اثرات قابل توجهی در جلوگیری از فساد شیمیایی داشتند، غلظت ۱ درصد اسید لاکتیک تاثیر مناسبی در بهبود ماندگاری لاشه بلدرچین نداشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.