پروژه کارآفرینی کارگاه خشک کردن و بسته بندی سبزیجات(با ظرفیت ۱۲۰۰ تن در سال )
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
پروژه کارآفرینی کارگاه خشک کردن و بسته بندی سبزیجات(با ظرفیت ۱۲۰۰ تن در سال ) دارای ۳۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه کارآفرینی کارگاه خشک کردن و بسته بندی سبزیجات(با ظرفیت ۱۲۰۰ تن در سال ) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز پروژه کارآفرینی کارگاه خشک کردن و بسته بندی سبزیجات(با ظرفیت ۱۲۰۰ تن در سال )۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه کارآفرینی کارگاه خشک کردن و بسته بندی سبزیجات(با ظرفیت ۱۲۰۰ تن در سال )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پروژه کارآفرینی کارگاه خشک کردن و بسته بندی سبزیجات(با ظرفیت ۱۲۰۰ تن در سال ) :
پروژه کارآفرینی کارگاه خشک کردن و بسته بندی سبزیجات (با ظرفیت ۱۲۰۰ تن در سال )
مقدمه :
به گیاهانی خوراکی سبز رنگ که در تهیه خوراکها، دسرها و سایر خوردنیها به کار میرود، اصطلاحاً سبزی میگویند. از سبزیها در پخت برخی غذاها مثل: قرمه سبزی، انواع کوفته، انواع کوکو و انواع آش و هم چنین تهیه انواع ترشی استفاده میشود. علاوه بر این، در ایران و برخی کشورهای آسیای میانه، برخی از این سبزیها را به صورت خام و در قالب دسر همراه غذا میل میکنند که به سبزی خوردن شناخته میشود.
۱ – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
بسته بندی انواع سبزی
محل اجزا :
۱ – 3 – مشخصات متقاضیان :
نام |
نام خانوادگی |
مدرک تحصیلی |
تلفن |
۱ – 4 – دلایل انتخاب طرح :
امروزه صنعت بسته بندی یکی از صنایع مرسوم در تمامی محصولات فاسد شدنی است ، سبزی به عنوان یکی از محصولاتی که جایگاه خاص در سبد غذایی خانواده ها دارد و به دلیل داشتن خواص و ویژگی های خاص از اهمیت ویژه ای برخوردار است ، بسته بندی سبزی و در واقع سبزی های بسته بندی شده می تواند به عنوان یکی از محصولات رایج در کشور سودآوری قابل توجهی داشته باشد و همچنین اشتغالزایی مناسبی را ایجاد نماید .
– وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تعداد اشتغالزایی این طرح ۲۵ نفر میباشد .
پروژه کارآفرینی کارگاه خشک کردن و بسته بندی سبزیجات(با ظرفیت ۱۲۰۰ تن در سال )
فهرست مطالب:
خلاصه طرح :…………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۴
فصل اول…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۵
کلیات……………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۵
۱- ۱ مقدمه :…………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۶
۱ – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :………………………………………………………………………………………………………. ۶
محل اجزا :………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۶
۱ – 3 – مشخصات متقاضیان :……………………………………………………………………………………………………………………. ۶
۱ – 4 – دلایل انتخاب طرح :……………………………………………………………………………………………………………………… ۷
۱ – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :…………………………………………………………………………………………………….. ۷
۱ – 6 – وضعیت و میزان اشتغالزایی :………………………………………………………………………………………………………….. ۷
تاریخچه و سابقه مختصر طرح :……………………………………………………………………………………………………………………. ۸
مجوز های قانونی :……………………………………………………………………………………………………………………………………. ۹
تعریف:……………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۹
مراحل صدور جواز تاسیس :……………………………………………………………………………………………………………………….. ۹
شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس…………………………………………. ۱۰
۱- اشخاص حقیقی………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۰
۲- اشخاص حقوقی……………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۰
مدارک مورد نیاز:………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۰
اصلاحیه جواز تاسیس :……………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۱
تعریف:…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۲
صدور پروانه بهره برداری :……………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۲
مراحل صدور توسعه طرح :………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۲
فصل دوم………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۴
روش انجام کار………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۴
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :…………………………………………………. ۱۵
بازدید از کارگاه بسته بندی سبزی……………………………………………………………………………………………………………… ۱۵
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :…………………………………………………………………………………….. ۱۵
پروژه کارآفرینی کارگاه خشک کردن و بسته بندی سبزیجات(با ظرفیت ۱۲۰۰ تن در سال )
فهرست تجهیزات و ماشین آلات و وسایل آزمایشگاهی مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :…………………………………….. ۱۶
پروژه کارآفرینی کارگاه خشک کردن و بسته بندی سبزیجات(با ظرفیت ۱۲۰۰ تن در سال )
فهرست مواد مصرفی مورد نیاز :……………………………………………………………………………………………………………….. ۱۶
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :……………………………………………………………… ۱۷
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )………………………………………………………………………………. ۱۷
فصل سوم……………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۸
امور مالی طرح………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۸
۱- سرمایه گذاری ثابت طرح :…………………………………………………………………………………………………………………. ۱۹
۱-۱- زمین :…………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۹
۲-۱- محوطه سازی :……………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۹
۳-۱- ساختمانها :…………………………………………………………………………………………………………………………………… ۲۰
۴-۱- تأسیسات و تجهیزات :……………………………………………………………………………………………………………………. ۲۱
۵-۱- ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی :………………………………………………………………………………… ۲۲
۶-۱- وسایط نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه :……………………………………………………………………………….. ۲۲
۷-۱- تجهیزات اداری و کارگاهی :………………………………………………………………………………………………………….. ۲۳
۸-۱- هزینه های قبل از بهره برداری :………………………………………………………………………………………………………… ۲۳
جدول هزینه های ثابت طرح :……………………………………………………………………………………………………………………. ۲۴
۲- هزینه های جاری طرح :………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۴
۱-۲- مواد اولیه و بسته بندی :………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۴
۲-۲- حقوق و دستمزد پرسنل :………………………………………………………………………………………………………………… ۲۵
۴-۲- هزینه سوخت و انرژی :………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۵
۵-۲- استهلاک و تعمیر و نگهداری :……………………………………………………………………………………………………….. ۲۶
جدول هزینه های جاری طرح :………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۶
جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید :…………………………………………………………………………………………………………. ۲۷
درآمد :…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۷
برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی :………………………………………………………………………………………………….. ۲۷
پیش بینی مالی طرح :………………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۸
محاسبه دوره برگشت سرمایه :………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۸
محاسبه نقطه سر به سر ( در ۱۰۰% تولید )…………………………………………………………………………………………………… ۲۹
محاسبه کارمزد وام :……………………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۰
جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات :………………………………………………………………………………………………. ۳۰
فصل چهارم…………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۳۱
جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات………………………………………………………………………………………………………… ۳۱
نتایج حاصله از اجرای طرح :…………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۲
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.