کارآفرینی کنسرو سازی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
کارآفرینی کنسرو سازی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کارآفرینی کنسرو سازی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآفرینی کنسرو سازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن کارآفرینی کنسرو سازی :
طرح توجیهی و کارآفرینی کنسرو سازی
فرمت فایل: ورد
تعداد صفحات: ۶۳
کارآفرینی کنسرو سازی
فهرست مطالب:
فصل اول: کلیات
۱ـ۱ـ تعریف ، ویژگی ها و مشخصات مواد خام:نان
۲ـ۱ـ تعریف ـ ویژگی ها ومشخصات محصولات تولیدینان
۳ـ۱ـ نحوه بسته بندی و ظروف بسته بندینان
۴ـ۱ـ نشانه گذارینان
۵ـ۱ـ مصارف عمده محصولنان
۶ـ۱ـ ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و بازار فروشنان
۷ـ۱ـ قیمت فروشنان
فصل دوم بررسی های فنی
۱ـ۲ـ ارزیابی روشهای مختلف تولیدنان
۱ـ۱ـ۲ـ اصول کلی و عملی فرآیند تولید:نان
۲ـ۲ـ بررسی مناطق، مراحل، شیوه های کنترل کیفیتنان
۱ـ۲ـ۲ـ کنترل کیفیت مواد اولیه:نان
۲ـ۲ـ۲ـ کنترل کیفیت حین فرآیند:نان
۳ـ۲ـ۲ـ کنترل کیفیت محصول و بسته بندینان
۳ـ۲ـ تعیین محدوده ظرفیت تولید:نان
۴ـ۲ـ بررسی ماشین آلات و تجهیزات خط تولیدنان
۵ـ۲ـ موازنه جرم و انرژینان
۶ـ۲ـ بررسی تأسیسات عمومی کارخانهنان
۷ـ۲ـ بررسی نیروی انسانینان
۸ـ۲ـ زمین و زیر بنانان
۱ـ۸ـ۲ـ مساحت سالن تولید:نان
۲ـ۸ـ۲ـ مساحت انبارها :نان
۳ـ۸ـ۲ـ مساحت تأسیسات تعمیرگاه و آزمایشگاه:نان
۴ـ۸ـ۲ـ مساحت ساختمانهای اداری ـ رفاهی ـ خدماتی:نان
فصل سوم: محاسبات اقتصادی
۱ـ۳ـ سرمایه ثابت نان
۲ـ۳ـ سرمایه در گردش نان
۳ـ۳ـ هزینه ثابت تولیدنان
۴ـ۳ـ هزینه متغیر تولید نان
محاسبات قیمت تمام شدهنان
محاسبات قیمت فروشنان
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.