ارزیابی میزان اثربخشی اعتبارات خرد در توسعه سکونتگاههای روستایی مطالعه موردی (دهستان کوهسارات، شهرستان مینودشت)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی میزان اثربخشی اعتبارات خرد در توسعه سکونتگاههای روستایی مطالعه موردی (دهستان کوهسارات، شهرستان مینودشت) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی میزان اثربخشی اعتبارات خرد در توسعه سکونتگاههای روستایی مطالعه موردی (دهستان کوهسارات، شهرستان مینودشت)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی میزان اثربخشی اعتبارات خرد در توسعه سکونتگاههای روستایی مطالعه موردی (دهستان کوهسارات، شهرستان مینودشت)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی میزان اثربخشی اعتبارات خرد در توسعه سکونتگاههای روستایی مطالعه موردی (دهستان کوهسارات، شهرستان مینودشت) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

اعطای اعتبارات خرد از جمله سیاستهایی است که از سوی دولتمردان به عنوان ابزاری برای توانمندسازی روستاییان مورد توجه قرار گرفته است. به نحوی که تا پایان سال ۲۰۰۹ بیش از ۱۲۸ میلیون نفر در جهان اعتبارات خرد دریافت نموده اند کشور ما نیز از این قاعده مستثنی نبوده است و در طی سالهای اخیر تلاش شده است با اعطای اعتبارات و تسهیلات زمینه را هرچه بیشتر برای توسعه روستاها فراهم آورد. تحقیق حاضر به دنبال ارزیابی میزان اثربخشی اعتبارات خرد در توسعه سکونتگاههای روستایی در دهستان کوهسارات واقع در بخش مرکزی شهرستان مینودشت می باشد. روش تحقیق در این پژوهش توصیفی- تحلیلی بوده و اطلاعات مورد نظر با استفاده از کتب و اسناد معتبر و همچنین تکمیل پرسشنامه ( ۱۰۰ مورد) گردآوری شده است. جامعه آماری نیز شامل روستاییانی بوده که از اعتبارات خرد استفاده نموده و حداقل سه سال از مدت دریافت این اعتبارات گذاشته باشد. برای تحلیل داده نیز از نرم افزار spss و مدل تحلیل عاملی استفاده شده است. نتایج تحقیق حاکی از آن است کهاعتبارات بیشترین تأثیر خود را در ابعاد اقتصادی از جمله در افزایش درآمد، رونق فعالیت های اقتصادی و تنوع اشتغال به جا گذاشته است. از سوی دیگر به واسطه روابط نظاموار سکونتگاههای روستایی ابعاد اجتماعی و کالبدی نیز متحول گشته اند به کلام دیگر بواسطه تغییرات اقتصادی صورت گرفته، ابعاد اجتماعی و کالبدی نیز دچار تغییر و تحول گشته اند. کاهش مهاجرت، افزایش کیفیت مسکن، افزایش سطح زندگی و رضایت شغلی از جمله این اثرات است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.