مروری بر ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال و روش های آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال و روش های آن دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال و روش های آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال و روش های آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال و روش های آن :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

در سالهای اخیر تکنولوژی هایی در عرصه صنایع غذایی ظهور یافته است که منجر به ایجاد محصولاتی با کیفیت و عمر نگهداری بالا میشود. از جمله این تکنولوژی ها میکروانکپسولاسیون یا ریز پوشانی است. میکروکپسوله کردن یک تکنولوژی مهم صنعتی برای کپسوله کردن مایعات، جامدات و گازها در کپسول های بسیار کوچک می باشد که در آن ترکیبات هدف، توسط ترکیبات دیواره پوشش داده میشود تا ذرات میکروکپسول به وجود آید. این کپسولها میتوانند محتویات خود را با سرعتی کنترل شده و یا در شرایط خاص تعریف شده آزاد نمایند. در این تکنیک انواع طعمها، اسانسها، روغن ها ، آنزیم ها، میکرو ارگانیسم ها و… می توانند توسط ترکیبات بیوپلیمر مانند کربوهیدراتها، پروتئین ها، چربی ها پوشش داده شوند. متداول ترین مواد پوششی شامل پلیمرهای Food-grade نظیر آلژینات، کیتوزان، کربوکسی متیل سلولز (CMC)، کاپاکاراگینان، ژلاتین، پکتین، ژلان، آگارز، زانتان و لوبیای لوکاست هستند. از جمله روش های ریز پوشانی می توان به: خشک کردن پاششی، خشک کردن انجمادی، پوشش دهی به طریق بستر سیال، اکستروژن، کریستالیزاسیون مرکب، دخول ملکولی و کوآسرواسیون اشاره کرد. این مقاله مروری بر میکروانکپسولاسیون و روش های ریزپوشانی است. ریزپوشانی با خشک کن پاششی فرایند تجاری ساده، پیوسته و کم هزینه ای است که به طور گسترده ای در مورد مواد حساس به حرارت همچون اسانس ها، طعم ها و مواد دارویی به کار می رود. بیش از %۹۰ طعم های پوشینه دار شده با این روش تهیه می شود. میتوان بیان داشت که تکنیک ریزپوشانی تحول جدیدی را در صنعت غذا به وجود آورده است. اما باید جهت شناسایی مواد تشکیل دهنده دیواره و شرایط انجام این تکنیک تحقیقات زیادی صورت گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.