مروری بر پروبیوتیک های نوترکیب در بیوتکنولوژی غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مروری بر پروبیوتیک های نوترکیب در بیوتکنولوژی غذایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مروری بر پروبیوتیک های نوترکیب در بیوتکنولوژی غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر پروبیوتیک های نوترکیب در بیوتکنولوژی غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مروری بر پروبیوتیک های نوترکیب در بیوتکنولوژی غذایی :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
پروبیوتیک ها، افزودنی های غذایی میکروبی هستند که از طریق بهبود تعادل میکروبی روده تاثیرات سودمندی بر میزبان دارند . مطالعاتی که در چند دهه اخیر صورت گرفته است اثبات کرده اند که استفاده از پروبیوتیک ها به حفظ سلامت و قدرت بدن، مبارزه با بیمار یهای روده ای و سایر بیمار ی ها کمک میکند .برای بهره گیری بهتر در صنایع غذایی و مصارف درمانی، نوترکیبی در پروبیوتیکها مورد توجه قرار گرفته است . دستکاری ژنتیکی در پروبیوتیکل ها میتواند باعث بهبود تخمیر کربوهیدراتی، افزایش تولید متابولیت های خاص، تولید یا افزایش فعالیت آنزیمها و یا افزایش ظرفیت تولید مواد سودمند از قبیل باکتریوسین، ویتامینها و مواد ضدالتهابی شود .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.