عکس العمل میکروارگانیسم ها در برابر فرآیند فشار بالا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عکس العمل میکروارگانیسم ها در برابر فرآیند فشار بالا دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عکس العمل میکروارگانیسم ها در برابر فرآیند فشار بالا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عکس العمل میکروارگانیسم ها در برابر فرآیند فشار بالا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عکس العمل میکروارگانیسم ها در برابر فرآیند فشار بالا :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

فراوری فشار بالا، یک تکنولوژی جدید برای ایمنی و نگهداری مواد غذایی است.این فرایند شامل پاستوریزاسیون مواد غذایی در محدوده ی فشار ۱۰۰ الی ۶۰۰ مگاپاسکال می باشد که منجر به کاهش بار میکروبی و از این رو باعث افزایش عمر ماندگاری محصولات فرآوری شده می شود.به دلیل اینکه این فرآیند در دمای اتاق و حتی در دماهای پایینتر انجام می پذیرد طعم های طبیعی حفظ شده و در نتیجه محصول تولیدی کیفیت، ویژگی های حسی و ارزش تغذیه ای بالایی خواهد داشت . میکروارگانیسم ها این قابلیت را دارند که بتوانند در مقابل تغییرات فشار آداپته گردند. عکس العمل های مختلف میکروبی به فرایند فشار بالا از طریق ارزیابی تاثیر فشار بر روی بیو مولکول ها، ساختار سلولی، رفتار متابولیکی، مکانیسم های ژنتیکی و رشد و قابلیت زیستن بررسی می گردد.همچنین ویژگی مقاومت به فشار میکروارگانیسم های مختلف، پاسخ پتانسیل فیزیولوژیکی آنها به فرایند فشار بالا و همچنین نوع محصولات غذایی به عنوان فاکتورهای کلیدی می باشند که به هنگام توسعه ی غذاهای تولید شده با روش فراوری فشار بالا مطرح شوند.خصوصیت مقاومت به فشار میکروارگانیسم ها می تواند انتخاب میکرو ارگانیسم هدف را آسان نماید، که این نیز می تواند به عنوان رفرنسی تنظیمات وضعیت پاستوریزاسیون موادغذایی را فراهم کند و مشکلات ایمنی پیش بینی نشده که بعد از فراوری فشار بالا توسط میکرو ارگانیسم ها به وجود می آیند را کاهش دهد.اگر فشار اعمال شده پایینتر از حد کشنده برای میکروارگانیسم ها باشد باعث میشود که فقط بخشی از جمعیت میکروبی آسیب ببینند و در طی نگهداری گسترش یابند، بنابراین برای دستیابی به استانداردهای ایمنی بالا، دانستن اینکه میکروارگانیسم ها چگونه غیرفعال می شوند، ضروری است.همچنین برای ممانعت موثر از فعالیت اندوسپور میکروارگانیسم ها، فرایند فشار بالا به تنهایی پاسخگو نبوده و بایستی که با سایر مکانیسم های استریلیزاسیون ترکیب شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.