تاثیر روش های مختلف پخت بر روی میزان کلسترول ماهی هامور Epinepheluscoioides


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر روش های مختلف پخت بر روی میزان کلسترول ماهی هامور Epinepheluscoioides دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر روش های مختلف پخت بر روی میزان کلسترول ماهی هامور Epinepheluscoioides  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر روش های مختلف پخت بر روی میزان کلسترول ماهی هامور Epinepheluscoioides،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر روش های مختلف پخت بر روی میزان کلسترول ماهی هامور Epinepheluscoioides :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

در این مطالعه، تاثیر روش های مختلف پخت بر میزان کلسترول فیله های ماهی هامور (Epinephelus coioides) مورد ارزیابی قرار گرفتند. پخت ماهی هامور طبق تکنیک های معمول مصرف کننده تهیه شد: آبپز، بخار پز، سرخ کردن تابه ای ( بدون افزودن روغن)، سرخ کردن عمیق (روغن زیتون، روغن هسته انگور، روغن ذرت) و مایکروویو. میزان کلسترول در نمونه های خام ۱/۷۳۹ میلی گرم کلسترول بر یک گرم لیپید بود که با همه تیمارها اختلاف معنی داری داشت. فیله های پخت شده به روش بخارپز، مایکروویو، سرخ کردن تابه ای و نمونه های سرخ شده با روغن زیتون افزایش معنی داری با نمونه خام نشان داد. بالاترین میزان کلسترول در نمونه های مایکروویو مشاهده شد که با نمونه های پخت شده به روش سرخ کردن تابه ای اختلاف معنی داری نداشت. فیله های آبپز و سرخ شده با روغن هسته انگور و ذرت کاهش معنی داری با نمونه خام نشان داد. کمترین میزان کلسترول در نمونه های سرخ شده با روغن ذرت بود که برابر با ۰/۳۰۷ میلی گرم کلسترول بر یک گرم لیپید بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.