بهینه سازی فرایند خشک کردن آووکادو و پوشش دادن آن با وی پروتئین سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی فرایند خشک کردن آووکادو و پوشش دادن آن با وی پروتئین سویا دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی فرایند خشک کردن آووکادو و پوشش دادن آن با وی پروتئین سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی فرایند خشک کردن آووکادو و پوشش دادن آن با وی پروتئین سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی فرایند خشک کردن آووکادو و پوشش دادن آن با وی پروتئین سویا :

تعداد صفحات :۲۶

چکیده مقاله:

فرایند خشک کردن به دلایل متعدد ،سبب افت ویژیگی های کیفی محصـول نهایی می شود.بدین منظور بکـار گیری فراینـدهای جـایگزین و یـا تیمارهای مقدماتی نظیر خشک کردن به روش اسمزی ظروری به نظـر مـی رسد. در این مطالعه آووکادو بعـد از حلقـه شـدن،با محلـول ۵ وی پروتئین سویا پوشش داده شـده.قطعات بعـد از پوشـش دهـی و تثبیـت پوشش، در فواصل زمانی ۳۰دقیقه تحت فرآینـد اولتراسـوند(۲۵khz )و زمــان ۱۸۰ دقیقــه (بــدون فراصــوت)با غلظــت ۳۵ و ۵۵ وزنــی-وزنــی قرارگرفتند سپس درآون در دو دمای ۷۰ خشـک گردیـد. نتـایج بدسـت آمده نشان داد با افزایش غلظت محلول،زمان آبگیـری و غلظـت پوشـش میزان کاهش آب و جذب مواد جامد افزایش می یابد. ضــریب بهـره وری نمونه های پوشش دار بیشتر از نمونه های بدون پوشش است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.