بهینه سازی فرایند خشک کردن آووکادو و پوشش دادن آن با وی پروتئین سویا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بهینه سازی فرایند خشک کردن آووکادو و پوشش دادن آن با وی پروتئین سویا دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بهینه سازی فرایند خشک کردن آووکادو و پوشش دادن آن با وی پروتئین سویا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی فرایند خشک کردن آووکادو و پوشش دادن آن با وی پروتئین سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بهینه سازی فرایند خشک کردن آووکادو و پوشش دادن آن با وی پروتئین سویا :
تعداد صفحات :۲۶
چکیده مقاله:
فرایند خشک کردن به دلایل متعدد ،سبب افت ویژیگی های کیفی محصـول نهایی می شود.بدین منظور بکـار گیری فراینـدهای جـایگزین و یـا تیمارهای مقدماتی نظیر خشک کردن به روش اسمزی ظروری به نظـر مـی رسد. در این مطالعه آووکادو بعـد از حلقـه شـدن،با محلـول ۵ وی پروتئین سویا پوشش داده شـده.قطعات بعـد از پوشـش دهـی و تثبیـت پوشش، در فواصل زمانی ۳۰دقیقه تحت فرآینـد اولتراسـوند(۲۵khz )و زمــان ۱۸۰ دقیقــه (بــدون فراصــوت)با غلظــت ۳۵ و ۵۵ وزنــی-وزنــی قرارگرفتند سپس درآون در دو دمای ۷۰ خشـک گردیـد. نتـایج بدسـت آمده نشان داد با افزایش غلظت محلول،زمان آبگیـری و غلظـت پوشـش میزان کاهش آب و جذب مواد جامد افزایش می یابد. ضــریب بهـره وری نمونه های پوشش دار بیشتر از نمونه های بدون پوشش است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.