استفاده از جایگزین های مناسب نمک طعام (NaCl) در تولید برخی از انواع پنیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده از جایگزین های مناسب نمک طعام (NaCl) در تولید برخی از انواع پنیر دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از جایگزین های مناسب نمک طعام (NaCl) در تولید برخی از انواع پنیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از جایگزین های مناسب نمک طعام (NaCl) در تولید برخی از انواع پنیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از جایگزین های مناسب نمک طعام (NaCl) در تولید برخی از انواع پنیر :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

اغلب غذاهایی که مصرف میکنیم حاوی سدیم میباشند که معمولا از طریق فراوری وارد محصول نهایی میشود. در این میان پنیر از جمله محصولات لبنی میباشد که استفاده از نمک در دستورالعمل تولید آن قرار گرفته است.نمک بر طعم و پذیرش نهایی محصول نقش مهمی ایفا میکند. با این حال امروزه استفاده بیش از مقدار توصیه شده آن جامعه را گریبانگیر برخی مشکلات تغذیه ای کرده است که در این میان میتوان به افزایش فشار خون و در نتیجه خطر سکته قلبی و یا از دست رفتن کلسیم از بدناشاره کرد. در این مقاله علاوه بر بررسی نقش نمک بر روی ویژگی های نهایی پنیر و اثرات استفاده از جایگزین های مناسب برای آن، روش تولید نمکی جدیدی تحت عنوان سودالو مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان دادند استفاده از جایگزین هایی مانند پتاسیم کلراید در تولید برخی از انواع پنیر میتواند رضایت بخش باشد. همچنین استفاده از نمک جدید سودالو میتواند بدون اینکه بر روی طعم و بافت نهایی پنیر تأثیر منفی داشته باشد باعث کاهش چشم گیری در میزان مصرف نمک شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.