بررسی اثر هیومیک اسید بر روی خصوصیات بیوشیمیایی میوه کیوی رقم هایوارد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر هیومیک اسید بر روی خصوصیات بیوشیمیایی میوه کیوی رقم هایوارد دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر هیومیک اسید بر روی خصوصیات بیوشیمیایی میوه کیوی رقم هایوارد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر هیومیک اسید بر روی خصوصیات بیوشیمیایی میوه کیوی رقم هایوارد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر هیومیک اسید بر روی خصوصیات بیوشیمیایی میوه کیوی رقم هایوارد :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

به منظور بررسی تاثیر هیومیک اسید بر روی خصوصیات بیوشیمیایی میوه کیوی رقم هایوارد آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی با ۴ تکرار و در سه نوبت ( قبل از گلدهی، بعد از تشکیل میوه، در حین نمو میوه ) در باغ کیوی رقم هایوارد انجام شد. غلظت های مورد استفاده هیومیک اسید در این بررسی ۰، ۲، ۴، ۶ کیلوگرم در هکتار می باشد. تجزیه تحلیل داده ها نشان داد که هیومیک اسید اثر مثبتی بر روی TSS، pH و میزان کلروفیل a و b برگ های گیاهان تیمار شده دارد و نتایج حاصل از مقایسه میانگین ها نشان داد که pH آب میوه های گیاهان تیمار شده نسبت به شاهد کاهش یافته که کمترین pH متعلق به غلظت ۲ کیلوگرم در هکتار هیومیک اسید است و میزان مواد جامد محلول (TSS) و کلروفیل a در غلظت ۴ کیلوگرم در هکتار هیومیک اسید بیشترین اختلاف را نسبت به شاهد نشان دادند و بیشترین میزان کلروفیل b در غلظت ۶ کیلوگرم در هکتار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.