تاثیر تغذیه برگی غلظت های مختلف کلات آهن و اوره بر تشکیل میوه، عملکرد و کیفیت میوه انگور بیدانه سفید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تغذیه برگی غلظت های مختلف کلات آهن و اوره بر تشکیل میوه، عملکرد و کیفیت میوه انگور بیدانه سفید دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تغذیه برگی غلظت های مختلف کلات آهن و اوره بر تشکیل میوه، عملکرد و کیفیت میوه انگور بیدانه سفید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تغذیه برگی غلظت های مختلف کلات آهن و اوره بر تشکیل میوه، عملکرد و کیفیت میوه انگور بیدانه سفید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تغذیه برگی غلظت های مختلف کلات آهن و اوره بر تشکیل میوه، عملکرد و کیفیت میوه انگور بیدانه سفید :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

دستیابی به ترکیب کودی مناسب یکی از راهکارهای عملی برای افزایش عملکرد و کیفیت میوه در باغات می باشد.نیتروژن و آهن از جمله عناصری هستند که نقش مهمی در بسیاری از فرایندهای فیزیولوژیکی و زیست شیمیایی دارند در این تحقیق اثر محلولپاشی کلات آهن و اوره هر کدام در سه سطح ) ۰و۰/۵و ۱درصد روی تشکیل میوه خوشه، عملکرد، مواد جامد محلول، اسیدقابل تیتر، پ هاش، چگالی و میزان ماده خشک میوه انگور بیدانه سفید به صورتفاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با پنج تکرار مطالعه شد. محلول پاشی در سال ۱۳۳۱ طی سه مرحله شامل یک مرحله قبل و دو مرحله بعد از گلدهی روی تاک های ۱۰ ساله واقع در یکی از تاکستان های شهرستان ملایر صورت گرفت. اثر تغذیه این عناصر غذایی بر تشکیل میوه ، صفات کمی و کیفی میوه ها معنی دار شد. بالاترینوکمترین درصد تشکیل میوه، وزن خوشه، عملکرد و مواد جامد محلول به ترتیب در تیمارهای آهن ۱% در ترکیب با اوره ۱% و اوره ۱% به تنهایی مشاهده شد. بیشترین اسیدیته و پ هاش میوه ها در تاک های تیمار شده با غلظت اوره ۱ در ترکیب با آهن ۰/۵درصد مشاهده شد. بیشترین وزن خشک میوه در تاک های تیمار شده با آهن ۱% مشاهده شد این نتایج نشان می دهد که کاربرد سطوح مناسب عناصر آهن و نیتروژن می تواند ضمن افزایش عملکرد میوه منجبر به بهبود کیفیت میوه انگور نیز شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.