بررسی ارزیابی تغییرات غلظت عناصر غذایی پرمصرف نیتروژن، فسفر، پتاسیم و برخی خواص شیمیایی در خاک نخلستان های استان خوزستان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی ارزیابی تغییرات غلظت عناصر غذایی پرمصرف نیتروژن، فسفر، پتاسیم و برخی خواص شیمیایی در خاک نخلستان های استان خوزستان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی ارزیابی تغییرات غلظت عناصر غذایی پرمصرف نیتروژن، فسفر، پتاسیم و برخی خواص شیمیایی در خاک نخلستان های استان خوزستان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارزیابی تغییرات غلظت عناصر غذایی پرمصرف نیتروژن، فسفر، پتاسیم و برخی خواص شیمیایی در خاک نخلستان های استان خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی ارزیابی تغییرات غلظت عناصر غذایی پرمصرف نیتروژن، فسفر، پتاسیم و برخی خواص شیمیایی در خاک نخلستان های استان خوزستان :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
خرما یکی از محصولات مهم و پر درآمد کشور به شمار می آید، بنابراین توجه به نیازهای غذایی این گیاه اهمیت بسزایی دارد.این مطالعه به منظور بررسی تغییرات غلظت عناصرغذایی پرمصرف (نیتروژن، فسفر و پتاسیم) و برخی خصوصیاتشیمیایی (شوری و اسیدیته) در خاک نخلستان های استان خوزستان انجام شد. ابتدا از نخلستان های مورد مطالعه تعداد ۱۵۹نمونه خاک تهیه و میزان عناصر و خصوصیات مورد مطالعه اندازهگیری شد. نتایج وضعیت پارامترهای مورد مطالعه در خاکنشان داد، میزان عناصر نیتروژن، فسفر و پتاسیم در خاک اکثر مناطق مورد مطالعه کمتر از حد مجاز و دارای مشکل شوری می باشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.