پیش بینی سازگاری اجتماعی بر اساس مولفه های سرسختی روانشناختی با تاکید بر فعالیت های بدنی در شهروندان زن سالمند شهر مشهد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پیش بینی سازگاری اجتماعی بر اساس مولفه های سرسختی روانشناختی با تاکید بر فعالیت های بدنی در شهروندان زن سالمند شهر مشهد دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پیش بینی سازگاری اجتماعی بر اساس مولفه های سرسختی روانشناختی با تاکید بر فعالیت های بدنی در شهروندان زن سالمند شهر مشهد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پیش بینی سازگاری اجتماعی بر اساس مولفه های سرسختی روانشناختی با تاکید بر فعالیت های بدنی در شهروندان زن سالمند شهر مشهد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پیش بینی سازگاری اجتماعی بر اساس مولفه های سرسختی روانشناختی با تاکید بر فعالیت های بدنی در شهروندان زن سالمند شهر مشهد :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

در این تحقیق توصیفی – هم بستگی که به صورت میدانی انجام گرفت، با توصیف میزان سازگاری اجتماعی و سرسختی روان شناختی در شهروندان زن سالمند فعال شهر مشهد، به تعیین رابطه بین این متغیرها، پیش بینی متغیر ملاک (سازگاری اجتماعی) بر اساس متغیر پیش پین (سرسختی روان شناختی) با افسردگی پرداخته شد. تعداد ۲۹۵ نفر افراد فعال براساس مطالعات انجام شده در حوزه معادلات ساختاری با توجه به تعداد ضرایب مسیر با استفاده از روش نمونه گیری در دسترس، به عنوان نمونه تحقیق در این پژوهش شرکت کرده و به پرسش نامه هاگ استاندارد سرسختی روان شناختی برتون ۱۹۹۱، سازگاری اجتماعی بیل ۱۹۶۱ پاسخ دادن. داده های به دست آمده از طریق آمار توصیفی از جمله میانگین، انحراف استاندارد و آمار استنباطی نظیر ضریب هم بستگی پیرسون، رگرسیون گام به گام چندگانه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. با توجه به نتایج تحقیق بین سرسختی روان شناختی و مؤلفه های آن با سازگاری اجتماعی رابطه معنی داری مشاهده گردید. نتیجه آماری رگرسیون گام به گام نشان داد که چهار در صد از تغییرات متغیر ملاک (سازگاری اجتماعی) به وسیله تغییرات متغیر پیش بین (مؤلفه کنترل) تبیین می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.