افزایش بهره وری منابع آب و خاک در شرایط خشکسالی با استفاده از مدل پهنه بندی اقلیمی – کشاورزی – مطالعه موردی استان همدان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 افزایش بهره وری منابع آب و خاک در شرایط خشکسالی با استفاده از مدل پهنه بندی اقلیمی – کشاورزی – مطالعه موردی استان همدان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد افزایش بهره وری منابع آب و خاک در شرایط خشکسالی با استفاده از مدل پهنه بندی اقلیمی – کشاورزی – مطالعه موردی استان همدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی افزایش بهره وری منابع آب و خاک در شرایط خشکسالی با استفاده از مدل پهنه بندی اقلیمی – کشاورزی – مطالعه موردی استان همدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن افزایش بهره وری منابع آب و خاک در شرایط خشکسالی با استفاده از مدل پهنه بندی اقلیمی – کشاورزی – مطالعه موردی استان همدان :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

محدودیت های منابع آب و خاک و سایر عوامل تولید ضرورت استفاده کارا و بهینه از منابع و نهاده های موجود را مشخص می نماید. با برنامه ریزی و تخصیص بهینه نهاده ها امکان افزایش بهره وری عوامل تولید میسر می گردد. امروزه با بروز خشکسالی های پیاپی و کاهش منابع ابی، مهندسان و حتی کشاورزان را به فکر افزایش بهره وری از منابع محدود آب و خاک نموده است. در نتیجه با برنامه ریزی دقیق بر اساس استعدادها و محدودیت های هر منطقه که عمدتا اقلیم نیز یکی از عواملموثر در این راه می باشد می توان توسعه پایدار مطمئنی را حتی برای شرایط بحرانی ایجاد نمود. هدف ازاین مطالعه بررسی و ارزیابی مقوله مدیریت ریسک خشکسالی و در نظر گرفتن تمهیدات لازم است. لذا در این مطالعه به بررسی و تحلیل روش های اماری برای پایش و کمی کردن خشکسالی های منطقه همدان توسط نمایه استاندارد شده بارش پرداخته می شود. زمان، مکان و وسعت مناطقی که مستعد خطر خشکسالی می باشند با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی و نرم افزارهای تهیه شده تعیین و با تحلیل ریسک رویداد خشکسالی های کشاورزی، در نهایت سطح منطقه از نظر شدت رخداد خشکسالی به ۵ طبقه پهنه بندی میگردد. از آن جاکه انتخاب محصولاتی سازگار با اقلیم و توان اراضی هر ناحیه به خصوص در شرایط خشکسالی از جمله عوامل افزایش بهره وری آب در کشاورزی است، در ادامه بر اساس مدل پهنه بندی اقلیمی کشاورزی که توسط سازمان خواربار جهانی به منظور بهینه سازی استفاد ه از منابع آب وزیر و غیره ارائه گردید، گسترش مکانی مناسب کشت گندم که یکی از محصولات مهم منطقه همدان می باشد در شرایط خشکسالی تعیین می شود. نتایج مطالعه برای ریسک وقوع طولانی ترین خشکسالی ها شدت بیشتری را در مناطق جنوب شرقی، شمالی و مرکزی منطقه و برای ریسک وقوع شدیدترین تداوم خشکسالی ها، شدت بالاتری را در مناطق شمالی، غرب و جنوب شرقی منطقه نشان می دهد. ترکیب و همپوشانی نقشه های مربوط به ریسک با نقشه های حاصل از مدل پهنه بندی اقلیمی کشاورزی، نقشه تغییرات قابلیت مکانی می توان تولید محصول را در هر یک از طبقات وقوع ریسک طولانی ترین تداوم ها و شدیدترین تداوم های خشکسالی حاصل نمود که این موضوع امکان تعیین اولویت مکانی منطقه کشت و مدیریت ریسک خشکسالی را در طبقات متفاوت مناطق مستعد ریسک خشکسالی را فراهم می نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.