نگرشی بر عوامل همدید موثر بر وقوع بادهای توفنده استان فارس و تحلیل اماری آن در بازه زمانی سالهای ۲۰۰۵-۱۹۹۰


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نگرشی بر عوامل همدید موثر بر وقوع بادهای توفنده استان فارس و تحلیل اماری آن در بازه زمانی سالهای ۲۰۰۵-۱۹۹۰ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نگرشی بر عوامل همدید موثر بر وقوع بادهای توفنده استان فارس و تحلیل اماری آن در بازه زمانی سالهای ۲۰۰۵-۱۹۹۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نگرشی بر عوامل همدید موثر بر وقوع بادهای توفنده استان فارس و تحلیل اماری آن در بازه زمانی سالهای ۲۰۰۵-۱۹۹۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نگرشی بر عوامل همدید موثر بر وقوع بادهای توفنده استان فارس و تحلیل اماری آن در بازه زمانی سالهای ۲۰۰۵-۱۹۹۰ :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

بادهای توفنده از پدیدههای مخرب اقلیمی میباشند که همه ساله خسارتهای جبران ناپذیری به مزارع، تاسیسات، جادهها، ترافیک، فضای شهری و ارتباطات وارد مینماید. این پدیده متاثر از شرایط جوی خاصی است که در صورت شناخت سازوکار تکوین و گسترش آن می- توان از آسیبهای فراوان آن کاست و یا با آن مقابله کرد. دربررسی عوامل همدید موثر بر وقوع بادهای توفنده استان فارس و تحلیل آماری آن در بازه زمانی سالهای ۲۰۰۵-۱۹۹۰ سمت و سرعت بادهای سه ساعته از سازمان هواشناسی استان فارس استخراج و با استفاده از نرم افزار Wrplot گلباد سالانه برای ایستگاه آباده ترسیم شد. سپس بادهای با سرعت بیش از ۱۰ متر در ثانیه تفکیک و وارد پایگاه دادهای spss شده و مورد تحلیل قرار گرفت. در ادامه، روند خطی و پلینومیال دادهها بمنظور پیشبینی باد توفنده مورد بررسی قرار گرفت. سپس نقشههای ۳۴ روز از سالهائیکه بیشترین تعداد بادهای توفنده را داشتهاند انتخاب و نقشه تراز ۵۰۰ هکتوپاسکال و تراز متوسط سطح دریا این ۳۵ روز مورد بررسی قرار گرفته و علل همدید بادهای توفنده استخراج شده است. این پژوهش نشان داد که عمده سامانه- های منجر به بادهای توفنده از شرایط همدید زیر پیروی میکنند: الف) در تراز ۵۰۰ هکتوپاسکال ۶۲ درصد بادهای توفنده در زمانی رخ میدهند که استان فارس در جلوی فرود تراز ۵۰۰ قرار گرفته است. ۳۸ درصدباد توفنده زمانی که منطقه در جلوی فراز مانع قرار گرفته رخ میدهد. ب) در تراز متوسط سطح دریا در روز وقوع باد توفنده ، ۳۷ درصدبادتوفنده زمانی رخ میدهد که مرکز کم فشاری در محدوده عربستان و جنوب دریای عمان مستقر شده است. ۲۲ درصدآن بدلیل ورود زبانههای پرفشار سیبری، ۴۱ درصد بخاطر کمفشارهای مستقر در شرق کشور و پاکستان و مراکز فشار در روی دریای مدیترانه است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.