مطالعه بسترهای مختلف حاصل از پسماندهای صنعتی و کشاورزی بر عملکرد و برخی خصوصیات کیفی قارچ دکمه ای agaricus bisporus
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مطالعه بسترهای مختلف حاصل از پسماندهای صنعتی و کشاورزی بر عملکرد و برخی خصوصیات کیفی قارچ دکمه ای agaricus bisporus دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مطالعه بسترهای مختلف حاصل از پسماندهای صنعتی و کشاورزی بر عملکرد و برخی خصوصیات کیفی قارچ دکمه ای agaricus bisporus کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه بسترهای مختلف حاصل از پسماندهای صنعتی و کشاورزی بر عملکرد و برخی خصوصیات کیفی قارچ دکمه ای agaricus bisporus،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مطالعه بسترهای مختلف حاصل از پسماندهای صنعتی و کشاورزی بر عملکرد و برخی خصوصیات کیفی قارچ دکمه ای agaricus bisporus :
تعداد صفحات :۱۲
چکیده مقاله:
به منظور بررسی تاثیر بسترهای مختلف حاصل از پسماندهای کشاورزی و صنعتی و بروزن تر ، درصد ماده خشک تعداد و میزان پروتئین قار چ دکمه ای یک آزمایش درقالب طرح کاملا تصادفی به اجرا درآمد تیمارهای مورد استفاده در این آزمایش شامل بسترها حاوی کاه گندم به عنوان ماده اصلی و مکملهای پودر ضایعات ماهی، ضایعات کشتارگاه، ضایعات زیتون، کود گاوی و کود مرغی بودند نتایج حاصل از تجزیه آماری نشان داد که اثر نوع بستر در سطح یک درصد بر وزن تر و خشک تعداد، میزان پروتئین وخاکستر قارچ دکمه ای معنی دار است قارچهای رشد کرده در بستر حاوی کود گاوی بیشترین وزن تر و خشک و قارچهای پرورش یافته بربسترهای حاوی ضایعات پودر ماهی کمترین وزن تر و خشک را داشتند همچنین بسترهای حاوی کود مرغی و ضایعات زیتون به ترتیب بیشترین وکمترین تعداد قارچ در واحد آزمایشی را تولید کردند. دراین بین بستر حاوی پودر ضایعات ماهی بیشترین میزان پروتئین و کود گاوی کمترین میزان پروتئین را به خود اختصاص دادند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.