اثرکیتوزان – گلوکونات کلسیم برph و بریکس توت فرنگی پس ازبرداشت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثرکیتوزان – گلوکونات کلسیم برph و بریکس توت فرنگی پس ازبرداشت دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثرکیتوزان – گلوکونات کلسیم برph و بریکس توت فرنگی پس ازبرداشت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرکیتوزان – گلوکونات کلسیم برph و بریکس توت فرنگی پس ازبرداشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثرکیتوزان – گلوکونات کلسیم برph و بریکس توت فرنگی پس ازبرداشت :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
این تحقیق به منظور حفظ کیفیت میوه توت فرنگی واریته کردستان و افزایش عمر نگهداری پس ازبرداشت آن با استفاده ازغلظت های مختلف کیتوزان و گلوکونات کلسیم به عنوان پوشش میوه درقالب طرح کاملا تصادفی با ۸تیمار و درسه تکرار انجام شد تیمارهای ازمایش شامل T1 کیتوزان ۲درصد t2 گلوکونات کلسیم ۲درصد T3 کیتوزان ۱درصد + گلوکونات کلسیم ۱درصد T4 کیتوزان ۲درصد +عصاره مریم گلی ۱ میلی لیتر t5 کیتوزان ۱/۵% +گلوکونات کلسیم ۰/۵درصد +عصاره مریم گلی ۱ میلی لیتر t6 کیتوزان ۰/۵درصد +گلوکونات کلسیم ۱/۵درصد +عصاره مریم گلی ۱ میلی لیتر t7 گلوکونات کلسیم ۲درصد + عصاره مریم گلی ۱ میلی لیتر و t8 شاهد بدون پوشش بودمیزان ph میوه درمراحل پایانی نگهداری بطور معنیداری تحت تاثیر تیمارهای ازمایش قرارگرفت بهطوریکه تیمارهای T1,T2,T3 دارای کمترین PH بوده و دریک گروه اماری قرارگرفتند و بیشترین PH درمرحله پایانی مربوط به تیمار T8 شاهد بود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.