کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرمانشاه ۵S بر حسابداری مدیریت (مطالعه موردی: دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرمانشاه ۵S بر حسابداری مدیریت (مطالعه موردی: دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرمانشاه ۵S بر حسابداری مدیریت (مطالعه موردی: دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرمانشاه ۵S بر حسابداری مدیریت (مطالعه موردی: دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرمانشاه ۵S بر حسابداری مدیریت (مطالعه موردی: دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج) :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

در دنیای امروز که هر روز شکل تازه ای از ارتباطات اقتصادی به وجود می آید و افراد و شرکتها و مؤسسات با یکدیگر در ارتباط می باشند و تغییرات مالی آنها بر یکدیگر تأثیر دارد و روز به روز این فعالیت ها پیچیده تر می شود این عوامل باعث می شود که نقش حسابداری به عنوان فراهم کنندگان اطلاعات مالی با استفاده از استانداردهای حسابداری برای استفاده کنندگان بیشتر مشخص گردد. نیاز روز افزون موسسات و سازمانها به اطلاعات صحیح و بهنگام جهت بکارگیری در فرآیند تصمیم گیری مدیران، مقوله ای اجتناب ناپذیر است. در این راستا سیستم اطلاعات مدیریت منبع اصلی ارائه اطلاعات بشمار می آید. سیستم اطلاعات حسابداری به عنوان مهمترین زیر مجموعه این سیستم، اطلاعات مالی متنوعی را در اختیار استفاده کنندگان این نوع اطلاعات، خصوصا مدیران هر سازمان قرار می دهد. به طور کلی اطلاعات حسابداری بایستی از ویژگی های خاصی برخوردار باشد تا در فرآیند تصمیم گیری مورد استفاده قرار گیرد. ویژگی های کیفی این گونه اطلاعات نظیر مربوط بودن، و قابلیت اتکاء از جمله خصیصه هایی است که بر میزان بکار گیری اطلاعات به موقع (بهنگام) تأثیر می گذارد. . در این مقاله پس از بیان مقدماتی بحث S5 (نظام آراستگی)،حسابداری مدیریت، رابطه بین این دو با بهره گیری ازابزارهای ضریب همبستگی پیرسون ورگرسیون مورد بحث قرار می گیرند.نتایج این مقاله حاکی از رابطه بین S5 (نظام آراستگی) و حسابداری مدیریت می باشدکه با توجه به یافته ها می توان گفت که در عصر حاضر پرداختن به حسابداری مدیریت و روش های نوین آن با استفاده روش های همچون نظام آراستگی جهت بهبود مستمر یک ضرورت می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.