بررسی اسانس گیاه گونهی Satureja macrantha طی مراحل رشد و نموی درمنظقهی مرند
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اسانس گیاه گونهی Satureja macrantha طی مراحل رشد و نموی درمنظقهی مرند دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اسانس گیاه گونهی Satureja macrantha طی مراحل رشد و نموی درمنظقهی مرند کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اسانس گیاه گونهی Satureja macrantha طی مراحل رشد و نموی درمنظقهی مرند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اسانس گیاه گونهی Satureja macrantha طی مراحل رشد و نموی درمنظقهی مرند :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
در مراحل مختلف رشد و نمو، ترکیبات ثانویه اسانس گیاهان معطر از لحاظ کمی و کیفی تغییر می کند که می تواند به دلیل تغییرات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گیاه و همچنین تغییرات هوای محیط در فاز های مختلف زندگی گیاه باشد. فعالیت بیولوژیک و کاربرد اسانس در صنایع مختلف بستگی به ترکیبات شیمیایی موجود در آن دارد که خود تحت تاثیر عوامل محیطی، مرحله رشد، زمان برداشت، شرایط کشت و اندام مورد استفاده قرار می گیرد. در این بررسی اسانس گونهی Satureja macrantha طی سه مرحلهی رشد و نموی، بوسیلهی دستگاه، GC-MS بررسی و از لحاظ درصد ترکیبات عمدهی تشکیل دهندهی اسانس باهم مقایسه شدند، بطوری که در اسانس مرحلهی رویشی بترتیب، کارواکرول% ۴۱.۱۴ (، پیسیمن)% ۱۱.۱۳ ( و گاماترپینن)% ۶.۱۴ ترکیبات عمدهی اسانس بودند در حالی که از آنالیز اسانس مرحلهی گلدهی بترتیب، کارواکرول)% ۴۱.۱۳ (، تیمول)% ۱۴.۶۲ ( و پی سیمن)% ۱۱.۱۶ ترکیبات عمده محسوب میشدند. در اسانس مرحلهی میوه دهی کارواکرول % ۴۴.۱۱ (، پیسیمن)% ۱۴.۴۳ ( و گاماترپینن)% ۴.۶۴ ترکیبات عمدهی اسانس بودند. همانظور که مشاهده میشود ترکیبات اسانس طی مراحل رشد و نمو دارای تفاوتهای معنی داری است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.