بررسی توسعه فیزیکی شهری و اثرات زیست محیطی آن با استفاده از تکنیکهای RS و GIS (نمونه موردی شهرتبریز از ۱۳۶۳ تا ۱۳۹۰)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی توسعه فیزیکی شهری و اثرات زیست محیطی آن با استفاده از تکنیکهای RS و GIS (نمونه موردی شهرتبریز از ۱۳۶۳ تا ۱۳۹۰) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی توسعه فیزیکی شهری و اثرات زیست محیطی آن با استفاده از تکنیکهای RS و GIS (نمونه موردی شهرتبریز از ۱۳۶۳ تا ۱۳۹۰)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی توسعه فیزیکی شهری و اثرات زیست محیطی آن با استفاده از تکنیکهای RS و GIS (نمونه موردی شهرتبریز از ۱۳۶۳ تا ۱۳۹۰)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی توسعه فیزیکی شهری و اثرات زیست محیطی آن با استفاده از تکنیکهای RS و GIS (نمونه موردی شهرتبریز از ۱۳۶۳ تا ۱۳۹۰) :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

در سالیان اخیر به دلیل افزایش روزافزون جمعیت و گسترش شهر نشینی و فضاهای شهری و صنعتی، فضاهای سبز به ویژه اراضی جنگلی، زراعی و باغی اطراف شهرها به شدت در معرض تخریب و تبدیل قرار گرفته است. این جریان علاوه بر مشکلات زیست- محیطی متعدد نظیر از بین رفتن خاکهای حاصلخیز، پوشش گیاهی، و از بین رفتن گونه های جانوری و گیاهی این مناطق آثار اجتماعی و اقتصادی متعددی از قبیل حاشیه نشینی، وابستگی غذایی، کاهش تولید محصولات باغی و سوداگری زمینهای کشاورزی را به دنبال داشته است. شهرتبریز کلانشهر و مرکز سیاسی اداری استان آذربایجانشرقی می باشد که همزمانبا دیگر شهرهای میانه اندام کشور با رشد روزافزون جمعیت و گسترش فیزیکی و کالبدی روبرو میباشد. پژوهش حاضر با هدف بررسی میزان توسعه فیزیکی وکالبدی شهر تبریز و اثرات این توسعه بر اراضی کشاورزی و فضای سبز اطراف شهرها با استفاده از تصاویر ماهوارهای لندست + ۷ دو دوره به ترتیب سالهای ۱۹۸۹ و ۲۰۱۳ تهیه شده است. نوع تحقیق کاربردی و روش آن توصیفی– تحلیلی میباشد. برای تجزیه و تحلیل اطلاعات نیز از روش آنتروپی شانون و از نرمافزارهای ادریسی و سیستم اطلاعات جغرافیایی جهت پردازش تصاویر استفاده شده است. نتایج روش آنتروپی که عدد ۰,۵۹ و ۰,۵۹ به دست آمده است نشانگر توسعهپراکنده شهر طی دو دوره مورد مطالعه میباشد. همچنین با توجه به پردازش تصاویر نیز مشخص شده است که مساحت شهر از ۵۱۳ هکتار به ۷۲۰ هکتار و مساحت فضاهای سبز و اراضی کشاورزی نیز از ۳۳۷ به ۱۵۵ هکتار از سال مبدا تا سال مقصد رسیده است. با توجه به نتایج شاخص NDVDI نیز میزان اراضی سبز داخل محدوده شهر از ۸,۸۲ هکتار در سال ۱۹۸۹ به ۳ هکتار در سال ۲۰۱۳ رسیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.