روایی و پایایی ابزار سنجش بهره برداری از شواهد در سیاست گذاری های سلامت بر اساس تئوری رفتار برنامه ریزی شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 روایی و پایایی ابزار سنجش بهره برداری از شواهد در سیاست گذاری های سلامت بر اساس تئوری رفتار برنامه ریزی شده دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد روایی و پایایی ابزار سنجش بهره برداری از شواهد در سیاست گذاری های سلامت بر اساس تئوری رفتار برنامه ریزی شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی روایی و پایایی ابزار سنجش بهره برداری از شواهد در سیاست گذاری های سلامت بر اساس تئوری رفتار برنامه ریزی شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن روایی و پایایی ابزار سنجش بهره برداری از شواهد در سیاست گذاری های سلامت بر اساس تئوری رفتار برنامه ریزی شده :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

مقدمه: اگرچه الگوهای متعددی برای کمک به طراحی مداخلات ترجمان دانش که هدفشان حمایت از سیاست گذاری مبتنی بر شواهد است در دسترس هستند اما ابزار اندازه گیری معتبر، پایا و بومی برای ارزیابی تغییرات در بهره برداری از شواهد پژوهشی توسط سیاست گذاران و زینت آن وجود ندارد. هدف مطالعه حاضر، طراحی و معتبر سازی انظار ارزیابی بهره برداری از شواهد برای پشتیبانی از سیاست گذاری های سلامت بر مبنای تئوری رفتار برنامه ریزی شده بود که می تواند برای تعیین وضعیت موجود، طراحی مداخلات و ارزیابی اثر مداخلات مورد استفاده قرار گیرد. روش پژوهش: جامعه پژوهش، ادارات فنی و شاغلین آن ها در پنج معاونت ستاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سال ۱۳۹۲ بود. همه واجدین شرایط تعداد ۳۷۳ نفر در مطالعه شرکت داده شدند. پایایی ابزار با استفاده از روش های آزمون – باز آزمون، همسانی درونی و پایایی مرکب سازه ها و روایی آن با استفاده از روش های روانی سودی، محتوا، واگرا، هم گرا، افتراقی و سازه تعیین شد. برای تحلیل داده ها از نرم افزارهای SPSS-20 و LISREL-8.8 استفاده شد. برای ارزیابی برازش الگوهای اندازه گیری از سه دسته شاخص های مطلق، تطبیقی و مفتصد استفاده شد. یافته ها: شاخص روایی محتوایی و سوریه ابزار به ترتیب ۸۳% و ۶۷% بود. در آزمون پایایی به روش همسانی درونی، آلفا ی کرونباخ سازه های مختلف بین ۰/۷ تا ۰/۹ و در روش آزمون – باز آزمون، هم بستگی درون گروهی بین ۰/۷۵ و ۰/۸۷ بود. مقدار پایایی مرکب همه سازه ها نیز بیش از مقدار قابل قبول بود. تحلیل عاملی تردیدی نشان داد ساختار پنج عاملی داده های تجربی با تئوری رفتار برنامه ریزی شده برازش قابل قبولی دارد (۰/۸۶ = GFI ؛ ۰/۹۴ = NFI و ۰/۰۷۵ = RSMEA ). نتیجه گیری: یافته های مطالعه نشان داد ابزار نهایی شده که براساس تئوری رفتار برنامه ریزی شده طراحی گردید از روایی و پایایی نسبتاً قابل قبولی برای سنجش بهره برداری از شواهد در سیاست گذاری های سلامت برخوردار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.