رتبه بندی وضعیت اطلاع رسانی اینترنتی مراکز خدمات گردشگری سلامت/پزشکی در کشور های مالزی،تایلند،سنگاپور و ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رتبه بندی وضعیت اطلاع رسانی اینترنتی مراکز خدمات گردشگری سلامت/پزشکی در کشور های مالزی،تایلند،سنگاپور و ایران دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رتبه بندی وضعیت اطلاع رسانی اینترنتی مراکز خدمات گردشگری سلامت/پزشکی در کشور های مالزی،تایلند،سنگاپور و ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رتبه بندی وضعیت اطلاع رسانی اینترنتی مراکز خدمات گردشگری سلامت/پزشکی در کشور های مالزی،تایلند،سنگاپور و ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رتبه بندی وضعیت اطلاع رسانی اینترنتی مراکز خدمات گردشگری سلامت/پزشکی در کشور های مالزی،تایلند،سنگاپور و ایران :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

گردشگری سلامت مسافرت افراد از محل دائم زندگی خود جهت حفظ، بهبود یا حصول سلامت روانی و جسمی به مدت بیش از ۲۳ ‏ساعت و کمتر از یکسال است. امروزه بازار گردشگری پزشکی به عنوان یکی از صنایع درآمدزا و رقابتی در دنیا مطرح شده و از حوزه های نوین گردشگری پیشرفته است. اطلاع رسانی مناسب منجر به آگاهی گردشگران پزشکی از قابلیت های حال حاضر خدمات سلامت می گردد. یکی از کاربردی ترین ابزارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات در گردشگری سلامت (( اینترنت )) است. که به عنوان بستر پایه در ارائه خدمات گردشگری پزشکی عمل می کند. هدف پژوهش بررسی تطبیقی وضعیت اطلاع رسانی اینترنتی سایتهای مربوط به مراکز درمانی اراثه دهنده گردشگری سلامت اپزشکی در چهار کشور مالزی، سنگاپور، تایلند و ایران، بررسی مشکلات، خلا،ها و نقاط ضعف ایران، برنامه ریزی برای رفع آنها و ارتقا، جایگاه ایران در این حوزه است. این تحقیق به لحاظ روش و ماهیت، توصیفی- تحلیلی تطبیقی و بر اساس هدف جزو تحقیقات کاربردی است. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه محقق ساخته است که با توجه به شاخص های اطلاع رسانی به بیماران و متقاضیان خدمات گردشگری سلامت در کشورهای مورد بررسی تنظیم شده و برای جمع آوری اطلاعات تعداد ۱۸ ‏متغیر مشترک انتخاب و در یک بازه زمانی ۲۰ ‏روزه تمامی سایتهای اینترنتی فعال در این زمینه شناسایی شد. به منظور رتبه بندی کشورهای مورد مطالعه از مدل تاپسیس استفاده شد. نتایج تحقیق نشان می دهد، کشور تایلند با کسب رتبه ۱ ‏در میان کشورهای مورد بررسی از نظر وضعیت اطلاع رسانی در شرایط مطلوبتری قرار دارد و پس از آن به ترتیب کشورهای مالزی، سنگاپور و ایران قرار گرفته اند و کشور ایران علی رغم برخورداری از حسن شهرت جهانی و پتانسیلهای علمی و تخصصی بالا، برنامه ریزی اصولی و هدفمندی در زمینه بازاریابی بین المللی از طریق سایتها و شبکه های ارتباطات الکترونیکی در سطوح بین المللی ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.