تهیه، شناسایی و مطالعه الکتروشیمیایی کمپلکسهای کبالت با لیگاندهای آسپارتام و بنزوات و مقایسه مقادیر مصرف آنها در صنایع غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تهیه، شناسایی و مطالعه الکتروشیمیایی کمپلکسهای کبالت با لیگاندهای آسپارتام و بنزوات و مقایسه مقادیر مصرف آنها در صنایع غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تهیه، شناسایی و مطالعه الکتروشیمیایی کمپلکسهای کبالت با لیگاندهای آسپارتام و بنزوات و مقایسه مقادیر مصرف آنها در صنایع غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تهیه، شناسایی و مطالعه الکتروشیمیایی کمپلکسهای کبالت با لیگاندهای آسپارتام و بنزوات و مقایسه مقادیر مصرف آنها در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تهیه، شناسایی و مطالعه الکتروشیمیایی کمپلکسهای کبالت با لیگاندهای آسپارتام و بنزوات و مقایسه مقادیر مصرف آنها در صنایع غذایی :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
آسپارتام به عنوان یک شیرین کننده مصنوعی و سدیم بنزوات به عنوان دومین ماده نگهدارنده پر مصرف است که در حال حاضربه طور فراوان در غذاهای فرآوری و بسته بندی استفاده می شود.مصرف بیش از حد این افزودنی ها برای سلامتی خوب نیست ، بنابراین مصرف بی رویه این مواد افزودنی عوارض جانبی به همراه دارد. در این کار تحقیقاتی برهم کنش بین فلز کبالت با لیگاندهای آسپارتام و بنزوات به منظور بررسی واکنش دهندگی آنها مورد بررسی قرار گرفته و محصول حاصل توسط روشهای FT-IR وUV-VIS مورد شناسایی و توسط Cyclic voltammetry مورد بررسی الکتروشیمی قرارگرفت. طیف FT-IR کمپلکس حاصله فرکانسهای گروههای C=O ,C=N و ۲۹۵۶و۳۱۳۳ در ۳۳۲۱نشان داد و طیف الکترونی انتقالات مربوط به لیگاند را در۷۰۰،۱۷۳۸و۳۲۰۷نانومتر و انتقالات d-d فلز را در ناحیه نانومتر۳۸۰و۶۳۰ نشان می دهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.