تهیه و شناسایی نانو ذره اکسیدی مس کادمیم با خواص ضد باکتری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تهیه و شناسایی نانو ذره اکسیدی مس کادمیم با خواص ضد باکتری دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تهیه و شناسایی نانو ذره اکسیدی مس کادمیم با خواص ضد باکتری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تهیه و شناسایی نانو ذره اکسیدی مس کادمیم با خواص ضد باکتری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تهیه و شناسایی نانو ذره اکسیدی مس کادمیم با خواص ضد باکتری :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
در این مقاله نانو ذره اکسیدی مس کادمیم توسط روش تخریب حرارتی کمپلکس معدنی [Cu(phen)2(H2O) (-NCS)Cd (NCS)4(-NCS)Cu (phen)2(H2O)]که در آن phen=1,10-Phenanthrolin می باشد تهیه شد. بلور کمپلکس در کوره با دمای ۹۰۰ درجه سلسیوس به مدت شش ساعت قرار گرفت و به نانو ذره اکسیدی CdCu2O4 تبدیل شد. ساختار نانو ذرات بدست آمده از روش کمپلکسومتری به وسیله پراش پرتو ایکس (XRD)، میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) و طیف سنجی تفرق انرژی (EDX) مورد مطالعه قرار گرفت. تصاویر SEM نشان داد که ذرات به دست آمده مورفولوژی یکسان نداشته و اندازه ذرات کمتر از nm 100 می باشد.خاصیت ضد باکتری نانو ذره تهیه شده بر روی ۴باکتریPseudomonas aeruginosa وPseudomonas aeruginosa و Enterococcus faecalisو Staphylococcus aureus آزمایش شد و نتیجه قابل بررسی است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.