مقایسه میانگین غلظت کروم در بافت های کبد،کلیه و ماهیچه شیر ماهی و قزل آلای رنگین کمان رودخانه شارک قوچان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقایسه میانگین غلظت کروم در بافت های کبد،کلیه و ماهیچه شیر ماهی و قزل آلای رنگین کمان رودخانه شارک قوچان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقایسه میانگین غلظت کروم در بافت های کبد،کلیه و ماهیچه شیر ماهی و قزل آلای رنگین کمان رودخانه شارک قوچان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه میانگین غلظت کروم در بافت های کبد،کلیه و ماهیچه شیر ماهی و قزل آلای رنگین کمان رودخانه شارک قوچان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقایسه میانگین غلظت کروم در بافت های کبد،کلیه و ماهیچه شیر ماهی و قزل آلای رنگین کمان رودخانه شارک قوچان :
تعداد صفحات :۱۳
چکیده مقاله:
هدف از این مطالعه، سنجش و مقایسه میانگین غلظت کروم دربافت های کبد، کلیه و ماهیچه ماهیان قزل الای رنگین کمان و شیر ماهی رودخانه شارک قوچان بود. به این منظور درپاییز ۱۳۹۳ تعداد۶۰ قطعه شیر ماهی از ایستگاه های مختلف صید و ۱۸ قطعه قزل آلای رنگین کمان از مزارع پرورش ماهی خریداری شد.هضم شیمیایی نمونه ها به روش خشک و سنجش فلزات سنگین با استفاده از دستگاه جذب اتمی صورت گرفت. نتایج نشان داد که بیشترین میزان کروم دربافت کبد شیر ماهی به مقدار ۰/۰۷±۱/۸۳ و کمترین میزان کروم در بافت ماهیچه قزل آلای رنگین کمان به میزان ۰/۱۸± ۰/۶۷ میکروگرم در گرم وزن خشک مشاهده شد. درماهی قزل آلای رنگین کمان روند افزایش میانگین غلظت کروم به صورت کلیه>کبد> ماهیچه و درشیرماهی به صورت کبد> کلیه>ماهیچه بوده است براساس آزمون تی تست اختلاف معنی داری درمیزان غلظت فلز کروم دربین بافت های کبدو کلیه قزل آلای رنگین کمان و شیر ماهی وجود داشت(p<0/05) همچنین نتایج نشان داد که میزان کروم در هر دو گونه مورد مطالعه بالاتر از استانداردهای WHO وFEPA پایین تر از استاندارد China بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.