تانن و اثرات آن در تغذیه نشخوارکنندگان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تانن و اثرات آن در تغذیه نشخوارکنندگان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تانن و اثرات آن در تغذیه نشخوارکنندگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تانن و اثرات آن در تغذیه نشخوارکنندگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تانن و اثرات آن در تغذیه نشخوارکنندگان :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

تانن ها ترکیبات فنولی و ثانویه گیاهی هستند که به طور گسترده در گیاهان وجود دارند. تانن ها به دو گروه اصلی قابل هیدرولیز ۱و متراکم ۲ تقسیمبندی می شوند. غلظت تانن به وسیله ژنتیک و محیط کنترل می شود. مصرف تانن ها در نشخوارکنندگان با مزایاو معایبی همراه است. از جمله معایب میتوان به واکنش تانن با پروتئینهای خوراک و آنزیمهای گوارشی، تغییر در مورفولوژی تعدادی از باکتریهای شکمبه، کاهش تعداد باکتریهای تجزیه کننده سلولز، کاهش هضم الیاف، خروج مواد از شکمبه و مصرف خوراک اشاره کرد. و افزایش پروتئین قابل دسترس برای هضم در روده کوچک از جمله مزایای مصرف تانن میباشد. روشهایمختلفی برای کاهش اثرات منفی تانن موجود در مواد وجود دارد که میتوان به فرآوری با خاکستر چوب، زغال چوب فعال شده و ترکیبات شیمیایی، انبار کردن، خشک کردن، تخمیر و استفاده از ترکیبات متصل شونده به تانن از قبیل پلیاتیلنگلایکول ۳ و پلیوینیلپیرولیدین ۴ اشاره کرد. پلیاتیلنگلایکول یک پلیمر سنتتیک قابل حل در آب است که با اتصال به تانن اثر مهارکنندگی تاننها بر تخمیر شکمبه را کاهش میدهد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.