بررسی تأثیر دمای هوای خشک کردن و زمان استراحت دهی بر خواص کیفی شلتوکنیمجوش شده ی رقم فجر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تأثیر دمای هوای خشک کردن و زمان استراحت دهی بر خواص کیفی شلتوکنیمجوش شده ی رقم فجر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تأثیر دمای هوای خشک کردن و زمان استراحت دهی بر خواص کیفی شلتوکنیمجوش شده ی رقم فجر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تأثیر دمای هوای خشک کردن و زمان استراحت دهی بر خواص کیفی شلتوکنیمجوش شده ی رقم فجر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تأثیر دمای هوای خشک کردن و زمان استراحت دهی بر خواص کیفی شلتوکنیمجوش شده ی رقم فجر :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
در این مطالعه اثر دمای هوای خشک کردن و زمان استراحت دهی بر خواص کیفی شلتوک نیمجوش رقم فجر موردبررسی قرار گرفت. شلتوک به مدت ۳ساعت در دمای غوطه وری ۶۵درجه سلسیوس خیسانده شد و به مدت ۴دقیقه در فشار یک اتمسفر بخاردهی شد. نمونه ها در چهار سطح دمای هوا و چهار سطح زمان استراحتدهی خشکشدند و خواص کیفی پس از پوستگیری و سفید کردن شلتوک اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که اثرات اصلی ومتقابل دمای هوای خشک کردن و زمان استراحتدهی بر راندمان برنج سالم، درجه سفیدی جرمی و درصد ترکمعنیدار میباشد. (P‹۰.۰۱)
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.