بررسی کیفیت علوفه دو گونه علف بره Festuca ovina و علف پشمکی Bromus tomentellus در شرایط مختلف رویشگاهی ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کیفیت علوفه دو گونه علف بره Festuca ovina و علف پشمکی Bromus tomentellus در شرایط مختلف رویشگاهی ایران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کیفیت علوفه دو گونه علف بره Festuca ovina و علف پشمکی Bromus tomentellus در شرایط مختلف رویشگاهی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کیفیت علوفه دو گونه علف بره Festuca ovina و علف پشمکی Bromus tomentellus در شرایط مختلف رویشگاهی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کیفیت علوفه دو گونه علف بره Festuca ovina و علف پشمکی Bromus tomentellus در شرایط مختلف رویشگاهی ایران :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

توجه به کمبود علوفه گیاهان مرتعی، پژوهش در امر شناسایی گونه های با ارزش و بهبود کمیت وکیفیت گیاهان علوفه ایدر مراتع امری ضروری است. بنابراین تحقیق حاضر به بررسی ارزش کیفیی علوفه در دو گونه مهم مرتعی شامل علفپشمکی (Bromus tomentells) و علف بره (Festuca ovina) در شرایط مختلف رویشگاهی ایران پرداخته است.به منظور بررسی تغییرات شاخص های کیفیت علوفه (ME, ADF, DMD و CP) گونه های مورد مطالعه در مناطق مختلفشامل البرز، آذربایجان شرقی، سبلان، گرگان و همدان انتخاب شده است. پس از بررسی توصیفی و کتابخانه ای در نهایتاطلاعات به دست آمده از مطالعات انجام شده در نرم افزار Excel ارائه گردیده است. نتایج نشان داد که با تغییر شرایطرویشگاهی خصوصیات مورد مطالعه تغییرات محسوسی داشته است به طوری که گونه علف پشمکی در طالقان از میزانپروتئین و درصد ماده خشک قاب هضم بالاتری برخوردار است در حالیکه در مناطق کردستان، سبلان و گرگان مقادیرکمتری داشته است. در مورد گونه علف بره تغییرات رویشگاهی نتایج متفاوتی نشان داده است و نمی توان به طور واضح و بهصورت یک نتیجه کلی دست یافت که می تواند به دلیل تحمل شرایط خشک در این گونه باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.