قیاس تطبیقی سلسله مراتب فضاهای مذهبی نمونه های موردبررسی:(آتشکده فیروزآباد، مسجد جامع یزد، کلیسای واحد لویی کان) (زردتشتی،مسیحی،اسلامی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 قیاس تطبیقی سلسله مراتب فضاهای مذهبی نمونه های موردبررسی:(آتشکده فیروزآباد، مسجد جامع یزد، کلیسای واحد لویی کان) (زردتشتی،مسیحی،اسلامی) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد قیاس تطبیقی سلسله مراتب فضاهای مذهبی نمونه های موردبررسی:(آتشکده فیروزآباد، مسجد جامع یزد، کلیسای واحد لویی کان) (زردتشتی،مسیحی،اسلامی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی قیاس تطبیقی سلسله مراتب فضاهای مذهبی نمونه های موردبررسی:(آتشکده فیروزآباد، مسجد جامع یزد، کلیسای واحد لویی کان) (زردتشتی،مسیحی،اسلامی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن قیاس تطبیقی سلسله مراتب فضاهای مذهبی نمونه های موردبررسی:(آتشکده فیروزآباد، مسجد جامع یزد، کلیسای واحد لویی کان) (زردتشتی،مسیحی،اسلامی) :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

با توجه به تعدد ادیان مختلف در ادورار مختلف ،فضاهای عبادی متعددی از جمله آتشکده،کنیسنه وکلیسا وغیره برای انجام اعمال مذهبی ساخته شده که در این پژوهش، هدف مقایسه تطبیقی بین نحوه چیدمان و سلسله مراتب فضایی در این مکان ها می باشد.سلسله مراتب فضایی در معماری ایرانی به بررسی چگونگی چیدمان فضاها در کنار یکدیگر می پردازد. این مسئله نشان دهنده ی نمود سلسله مراتب فضایی غالب در مجموعه های عبادی از آتشکده ها تا کلیساهای معاصر می باشد. در اینجا سوال اصلی تحقیق این است که آیا سلسله مراتب فضایی مجموعه های عبادی زردتشتی، مسیحی، اسلامی یکسان است. برای پاسخ به این پرسش از به بررسی مجموعه های عبادی زردتشتی و مسیحی واسلامی مورد مطالعه و قیاس قرار می دهیم. در این مقاله با بهره گیری از روش توصیفی، تحلیلی به بررسی و معرفی مجموعه های عبادی پرداخته شده و با مقایسه ی‎ تطبیقی این مجموعه های عبادی با یکدیگر و بررسی سلسله مراتب فضایی در مجموعه های مذکور ، به این نتیجه می رسیم که نحوه چیدمان فضایی در این بناهای نشان می دهدکه فضاها چگونه در کنار هم قرار گرفته اند. در نتیجه به بررسی هندسه اصلی پلان، نحوه نورگیری فضاها پرداخته شده است. به دنبال این بررسی ها متوجه می شویم که تمامی فضاهای مجموعه های عبادی تحت تاثیر موقعیت اصلی نیایش در مجموعه های عبادی، شکل گرفته و تقریبا از یک سلسله مراتب نسبتا یکسان پیروی می کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.