بررسی کارایی خاکستر پودر لجن فعال اصلاح نشده و اصلاحی به عنوان جاذب زیستی در حذف ازت و فسفر از شیرابه زباله


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کارایی خاکستر پودر لجن فعال اصلاح نشده و اصلاحی به عنوان جاذب زیستی در حذف ازت و فسفر از شیرابه زباله دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کارایی خاکستر پودر لجن فعال اصلاح نشده و اصلاحی به عنوان جاذب زیستی در حذف ازت و فسفر از شیرابه زباله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کارایی خاکستر پودر لجن فعال اصلاح نشده و اصلاحی به عنوان جاذب زیستی در حذف ازت و فسفر از شیرابه زباله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کارایی خاکستر پودر لجن فعال اصلاح نشده و اصلاحی به عنوان جاذب زیستی در حذف ازت و فسفر از شیرابه زباله :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

دفن بهداشتی در دنیا از مهم ترین روش های دفع مواد زاید جامد شهری محسوب می شود. پس از دفن، تغییرات و واکنش های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی مختلفی بر روی پسماند صورت می گیرد. این فعل و انفعالات و تجزیه قسمت الی پسماند به همراه رطوبت خود پسماند و نیز نفوذ رطوبت ناشی از بارندگی به لایه های دفن مایعی بسیار آلوده به نام شیرابه تولید می کند که از جنبه های مختلف زیست محیطی دارای عوامل زیان آور فراوانی می باشد. ازت و فسفر موجود در این نوع آلاینده موجب الودگی آب های سطحی و زیرزمینی می گردد. یکی از روش های تصفیه این گونه پساب ها، سیستم تصفیه مجاز می باشد. در این پژوهش تصفیه شیرابه زباله با استفاده از جاذبه تهیه شده از خاکستر لجن فعال در مقیاس پاپلوت مورد بررسی قرار گرفت. در این مطالعه، ابتدا از فرآیند انعقاد وسیله منعقد کننده PAC به عنوان پیش تصفیه و پس از خاکستر لجن فعال به دو صورت اصلاح نشده و اصلاحی در شرایط آزمایشگاهی جهت انجام تسویه نهایی استفاده شد با در نظر گرفتن پارامترهای مهم و مؤثر در این سیستم چون pH2-10 میزان دوز جاذب (۱-۰/۲ g/L) زمان تماس ( ۱۵-۱۵۰ دقیقه)در درجه حرارت محیط میزان کاهش آلاینده های ازت و فسفر اندازه گیری شد. همچنین از مدل های ایزوترمی لانگمویر و فروندلیچ جهت محاسبه ثابت تعادل از مدل های سینتیکی شبه درجه اول و دوم جهت تعیین سینتیک استفاده گردید. نتایج به دست آمده از آزمایش های مربوط به تصفیه نهایی، حاکی از آن بود که این فرایند ساده و صرف زمان ماند ۹۰ دقیقه و pH برابر ۶ و مقدار جاذب ۰/۶ برای جاذبه خاکستر لجن فعال اصلاح نشده و pH برابر ۴ و مقدار جاذب خاکستر لجن فعال اصلاحی کارایی بالاتر از ۹۵% جهت تصفیه شیرابه زباله را داشته باشد. در پیش تصفیه انعقاد هم pH بهینه برابر ۶ و مقدار ماده منعقد کننده بهینه mg/L15 بدست امد. ضریب رگرسیون ایزوترم ها نشان داد که این نوع جذب از فرایند تک لایه ای لانگمویر تبعیت می کند همچنین مشخص گردید که سینتیک واکنش جذب از مدل شبه درجه دوم پیشروی مطلوب تری دارد نتایج حاصل از این بررسی نشان داد که خاکستر تهیه شده از لجن فعال و تصفیه شیرابه زباله کارایی بالایی داشته و با توجه به در دسترس بودن لجن دفعی از تصفیه خانه فاضلاب شهری می توان از خاکستر تهیه شده آن برای حذف ازت و فسفر و دیگر نوترینت های شیرابه زباله استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.