نانو ریز پوشانی اپی گالو کاتچین گالات در میسل های کازئین باز ایجاد شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نانو ریز پوشانی اپی گالو کاتچین گالات در میسل های کازئین باز ایجاد شده دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نانو ریز پوشانی اپی گالو کاتچین گالات در میسل های کازئین باز ایجاد شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نانو ریز پوشانی اپی گالو کاتچین گالات در میسل های کازئین باز ایجاد شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نانو ریز پوشانی اپی گالو کاتچین گالات در میسل های کازئین باز ایجاد شده :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

بنا به روند رو به رشد شناخت عموم مردم درباره اهمیت غذای مصرفی در پیشگیری از ابتلا به بیماری ها، تکنولوژی های جدید برای غنی سازی انواع غذاها و نوشیدنی ها معرفی شده است که توسط افزودن اجزای مفید به غذا و ایجاد غذاهای عملگرا موجب ارتقا سلامتی محصول می شود. از طرفی افزودن مواد مغذی آبگریز به فرمولاسیون با چالش هایی رو به رو است به خصوص در مواد غذایی ک چرب و بدون چربی که امروزه مصرفشان روبه افزایش است. بسیاری از این ترکیبات آبگریز مثل ویتامین های محلول در چربی و اسیدهای چرب ضروری به اکسیداسیون حساس اند و علاوه بر پایدارسازی در محیط آب نیازمند محافظت در برابر عوامل مخرب می باشند. شکل گیری حامل هایی با اندازه نانو برای تحویل این دسته از مواد مفذی اهدافی چون افزایش حل پذیری و محافظت آنها را محقق ساخته است. کازئین ها، بخش عمده ی پروتئین های شیر را تشکیل می دهند، به صورت ساختار میسلی سازماندهی شده اند. میسل ها، کلوئیدهایی کروی با قطر ۵۰-۵۰۰ نانومتر هستند و متشکل از چهار نوع کازئین می باشند. چای سبز به عنوان یک منبع غنی از ترکیبات پلی فنولی مانند کاتچین، اپی کاتچین و اپی گالو کاتچین گالات می باشد. برای این منظور آزمایشاتی جهت تعیین میزان اتصال ترکیب پلی فنولی اپی گالو کاتچین گالات به میسل های کازئین باز ایجاد شده انجام داده و سپس راندمان ریزپوشانی و همچنین اثر حرارت را بر روی ترکیب ریز پوشانی شده در مقایسه با نوع ریز پوشانی نشده بررسی می نماییم. همچنین به بررسی اثر pH بر میزان و بازدهی ریزپوشانی این ترکیبات بسیار حساس که خاصیت آنتی اکسیدانی دارند در نانو میسل های باز ایجاد شده می پردازیم. که در این تحقیق متوجه شدیم که می توان باراندمانی حدود ۹۰ درصد این عمل را انجام داد و طی نگهداری در زمان و دمای مختلف این ترکیب کاملاً حفظ می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.