مطالعه اثرات تیمارهای پرایمینگ بذر عدس ( Lens culinaris ) تحت شرایط نامطلوبمحیطی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه اثرات تیمارهای پرایمینگ بذر عدس ( Lens culinaris ) تحت شرایط نامطلوبمحیطی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه اثرات تیمارهای پرایمینگ بذر عدس ( Lens culinaris ) تحت شرایط نامطلوبمحیطی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه اثرات تیمارهای پرایمینگ بذر عدس ( Lens culinaris ) تحت شرایط نامطلوبمحیطی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه اثرات تیمارهای پرایمینگ بذر عدس ( Lens culinaris ) تحت شرایط نامطلوبمحیطی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

تنش های شوری و خشکی از مهمترین عوامل محدود کننده مرحله جوانه زنی گیاهان زارعی در مناطق خشک و نیمه خشک به شمار می آیند. استفاده از تیمارهای مناسب برای بهبود جوانه زنی و استقرار گیاهچه تا حدودی زیادی می تواند اثر تنش های محیطی بر روی گیاهان را کاهش دهد. آزمایش حاضر به من اور بررسی اثرات تیمارهای آماده سازی بذور در شرایط تنش های شوری و خشکی بر جوانه زنی و رشد گیاهان عدس انجام گردید. آزمایش به صورت فاکتوریل و فاکتور اول شامل محیط های جوانه زنی با سه سطح شامل شاهد (بدو تنش،، تنش خشکی ۰/۶ مگاپاسکال ناشی از PEG600 و تنش شوری ۰/۶ مگاپاسکال ناشی از کلرید سدیم و اسید سالیسیلیک ۱ میلی مولار به مدت ۸ ساعت می باشد نتایج حاکی از وجود اثرات معنی داری محیط های جوانه زنی و تیمارهای پرایمینگ بر جوانه زنی بذور بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.