ارزیابی فیزیکی و کیفی خرمای مضافتی در خشک کن خورشیدی، تحت تأثیر روش های مختلف خشک کردن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی فیزیکی و کیفی خرمای مضافتی در خشک کن خورشیدی، تحت تأثیر روش های مختلف خشک کردن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی فیزیکی و کیفی خرمای مضافتی در خشک کن خورشیدی، تحت تأثیر روش های مختلف خشک کردن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی فیزیکی و کیفی خرمای مضافتی در خشک کن خورشیدی، تحت تأثیر روش های مختلف خشک کردن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی فیزیکی و کیفی خرمای مضافتی در خشک کن خورشیدی، تحت تأثیر روش های مختلف خشک کردن :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
خشک کردن میوه ها و سبزیجات نه تنها بررطوبت محصول اثردارد بلکه دیگرخواص فیزیکی و کیفی محصول ازجمله فعالیت انزیمی ویتامین ها قندها سختی و طعم آن را نیز تغییر میدهد دراین تحقیق اثرروش خشک کردن با خشک کن خورشیدی برویژگیهای کیفی ویتامین ث و قند سختی بافت خرمای خشک شده رقم مضافتی مطالعه گردیده و با خشک کردن سنتی و خشک کن خانگی مقایسه گردیده است نتایج نشان داده است که درروش سنتی و خشک کن خورشیدی بافت خرما نرمتر و ویتامین C بالاتر بوده است اما مقدار محتوای قند درنمونه های خشک شده به روش خورشیدی و سنتی پایین تر ازمقدار محتوای قندی به روش خانگی می باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.