استفاده از رویکرد فرایند تحلیل شبکه ای (ANP) جهت تجزیه و تحلیل عوامل مؤثر بر توانمندسازی کارکنان (مطالعه موردی: اداره پست استان کرمان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده از رویکرد فرایند تحلیل شبکه ای (ANP) جهت تجزیه و تحلیل عوامل مؤثر بر توانمندسازی کارکنان (مطالعه موردی: اداره پست استان کرمان) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از رویکرد فرایند تحلیل شبکه ای (ANP) جهت تجزیه و تحلیل عوامل مؤثر بر توانمندسازی کارکنان (مطالعه موردی: اداره پست استان کرمان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از رویکرد فرایند تحلیل شبکه ای (ANP) جهت تجزیه و تحلیل عوامل مؤثر بر توانمندسازی کارکنان (مطالعه موردی: اداره پست استان کرمان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از رویکرد فرایند تحلیل شبکه ای (ANP) جهت تجزیه و تحلیل عوامل مؤثر بر توانمندسازی کارکنان (مطالعه موردی: اداره پست استان کرمان) :

تعداد صفحات :۲۴

چکیده مقاله:

مهمترین و حیاتی ترین دارایی هر سازمان، نیروی انسانی آن سازمان است. توانمندسازی نیروی انسانیمهمترین عامل بقاء و حیات سازمان است و موجب می شود که کارکنان، سازمان و شغل را از آن خودبدانند و از کار کردن در آن به خود ببالند. بنابراین در این پژوهش به شناسایی مهمترین عوامل مربوط بهتوانمندسازی کارکنان و اولویت بندی این عوامل با استفاده از فرایند تحلیل شبکه ای (ANP) مبتنی برنظرات کارشناسان و خبرگان در اداره پست استان کرمان پرداخته می شود. مهمترین عوامل شناساییشده از ادبیات تحقیق عبارتند از چهار دسته عوامل اصلی شامل راهبردهای مدیریتی، منابع خود-کارآمدی، شرایط سازمانی و توانمندسازی روانشناختی، که هرکدام از این عوامل کلی، خود شاملزیرمعیارهایی هستند که دارای ارتباطات بیرونی و درونی باهم می باشند. نهایتاً نتایج حاصل از تجزیه وتحلیل داده ها با استفاده از فرایند تحلیل شبکه ای در نرم افزار Super Decisions بیانگر این است کهزیرمعیارهای اعتماد، تشکیل گروه و نظام پاداشدهی به ترتیب با وزن ۰.۱۶ ، ۰.۱۲ و ۰.۰۹ در رتبههای اول تا سوم قرار گرفتند. مجموع وزن های اختصاص یافته به زیرمعیارهای درون دسته ها نیز نشانمی دهد دسته توانمندسازی روانشناختی با وزن ۰.۳۳ در رتبه اول قرار دارد. پس از آن دسته های شرایطسازمانی، راهبردهای مدیریتی و منابع خودکارآمدی با مجموع اوزان ۰.۲۸ ، ۰.۲۶ و ۰.۱۲ به ترتیب دررتبه های بعدی قرار دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.