مقایسه مصرف کربوهیدرات با نمایه گلسیمی کتفاوت و گلوتامین بر مقادیر ایزوانزیم های کراتین کیناز،لاکتات و زمان وا ماندگی پس از تست بروس در زنان فعال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه مصرف کربوهیدرات با نمایه گلسیمی کتفاوت و گلوتامین بر مقادیر ایزوانزیم های کراتین کیناز،لاکتات و زمان وا ماندگی پس از تست بروس در زنان فعال دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه مصرف کربوهیدرات با نمایه گلسیمی کتفاوت و گلوتامین بر مقادیر ایزوانزیم های کراتین کیناز،لاکتات و زمان وا ماندگی پس از تست بروس در زنان فعال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه مصرف کربوهیدرات با نمایه گلسیمی کتفاوت و گلوتامین بر مقادیر ایزوانزیم های کراتین کیناز،لاکتات و زمان وا ماندگی پس از تست بروس در زنان فعال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه مصرف کربوهیدرات با نمایه گلسیمی کتفاوت و گلوتامین بر مقادیر ایزوانزیم های کراتین کیناز،لاکتات و زمان وا ماندگی پس از تست بروس در زنان فعال :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

این پژوهش با هدف تاثیر تعاملی خوردن دو شاخص گلسیمی متفاوت گربوهیدراتی و گلوتامین بر مقادیر ایزوانزیم های کراتین کیناز و لاکتات و زمان واماندگی در زنان فعال انجام شد. ازمودنی ها شامل ۴۰ دانشجوی تربیت بدنی با میانگین سنی ۳/۴ ± ۲۴/۸۲ سال و قد ۵/۱ ± ۱۷/۴۶ سانتی متر در ۴ گروه کربوهیدرات با شاخص گلسیمی پایین و گلوتامین ،کربوهیدرات با شاخص گلسیمی بالا و گلوتامین،گروه گلوتامین و گروه دارونما به صورت تصادفی قرار گرفتند. بدین منظور برای شاخص پایین،عدس (۱۳۰-۱۳۵ گرم)و شاخص بالا،سیب زمینی(۱۷۰-۱۷۵ گرم) گلوتامین مصرفی برای هر ۳ گروه به مقدار g/KgBW میزان ۰/۰۵ در ۲۵۰ سیسی اب و دارونما (قرص گندم) نیز به این مقدار استفاده شد. نمونه گیری خون قبل و بعد از ازمون بروس انجام شد. تجزیه و تحلیل با استفاده از ازمون کلمونگروف -اسمیرنوف ،ازمون لوین و باکس و تحلیل واریانس اندازه گیری مکرر با ازمون تعقیبی بونفرونی در سطح معنی داری ( فرمول در متن اصلی مقاله) انجام گرفت. نتایج نشان داد مصرف کربوهیدرات با شاخص گلسیمی متفاوت و گلوتامین تاثیر معنا داری بر مقادیر CK total و CK MB و لاکتات نداشت ولی گلوتامین به تنهایی نسبت به گروه کربوهیدرات با شاخص گلسیمی پایین مانع افزایش CK MM شد،همچنین مصرف گلسیمی بالا و پایین و گلوتامین زمان فعالیت تا واماندگی را افزایش داد.بنابراین توصیه می شود در مورد مصرف کربوهیدرات با نمایه گلسیمی متفاوت و گلوتامین برای افزایش توان هوازی و زمان فعالیت استفاده شود. مصرف گلوتامین می تواند در کاهش اسیب سلولی موثر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.