بررسی شاخصه های معماری به کار رفته در کاروانسراهای استان گیلان از منظر بوم گرایی(نمونه موردی:کاروانسرای لات و تی تی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی شاخصه های معماری به کار رفته در کاروانسراهای استان گیلان از منظر بوم گرایی(نمونه موردی:کاروانسرای لات و تی تی) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی شاخصه های معماری به کار رفته در کاروانسراهای استان گیلان از منظر بوم گرایی(نمونه موردی:کاروانسرای لات و تی تی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی شاخصه های معماری به کار رفته در کاروانسراهای استان گیلان از منظر بوم گرایی(نمونه موردی:کاروانسرای لات و تی تی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی شاخصه های معماری به کار رفته در کاروانسراهای استان گیلان از منظر بوم گرایی(نمونه موردی:کاروانسرای لات و تی تی) :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

در معماری و شهرسازی عصر حاضر یکی از راهبردهای مهم توجه به اقلیم منطقه و راهکارهای مطابق با شرایط اقلیمی است. این نوشتار بیان میدارد که بین راهکارهای معماری در طراحی اقلیمی کاروانسرا ها مناسباتی وجود دارد و رعایت آنها دستیابی به الگوهای مناسب اقلیمی را میسر میسازد . اقلیم مورد نظر مطالعه معتدل ومرطوب است که مهمترین عوامل تأثیرگذار آن بر معماری، رطوبت باالی هوا و خاک و همچنین میزان زیاد بارندگی است. ناحیه مورد مطالعه استان گیلان با معیارهای اقلیمی همچون زاویه تابش آفتاب، دما، رطوبت هوا، وزش باد و میزان بارندگی می باشد.. . هدف این مطالعه دستیابی به الگوهای مناسب اقلیمی و اصول حاکم بر آنها در طراحی کاروانسراها است . روش تحقیق این نوشتار تجزیه و تحلیل کیفی صورت گرفته است. وشتار حاضر شامل پاسخ به پرسشهای زیر جهت دستیابی به هدف مطالعه است : ۱- خصوصیات اصلی تأثیرگذار در بنا های اقلیم معتدل و مرطوب به ویؤه کاروانسرا ها انتخاب شده چیست؟ ۲ ملاحظات اقلیمی در طراحی معماری از این قبیل بنا ها در این مناطق چگونه است؟ – ۳- الگوهای بهینه و مناسب در طراحی اقلیمی چگونه است؟ فرض بر این است که بین راهکارهای معماری در طراحی اقلیمی کاروانسرا ها، مناسباتی وجود دارد و براساس آن میتوان الگوهای مناسب و بهینه اقلیمی را به دست آورد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.