بررسی همبستگی بین ناهنجاریهای دمایی با شاخص وزش مداری به روش رگرسیون درختی حدوده یمورد مطالعه: استان مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی همبستگی بین ناهنجاریهای دمایی با شاخص وزش مداری به روش رگرسیون درختی حدوده یمورد مطالعه: استان مازندران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی همبستگی بین ناهنجاریهای دمایی با شاخص وزش مداری به روش رگرسیون درختی حدوده یمورد مطالعه: استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی همبستگی بین ناهنجاریهای دمایی با شاخص وزش مداری به روش رگرسیون درختی حدوده یمورد مطالعه: استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی همبستگی بین ناهنجاریهای دمایی با شاخص وزش مداری به روش رگرسیون درختی حدوده یمورد مطالعه: استان مازندران :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

تغییرات اقلیمی، به ویژه افزایش دما از مسائل مهم زیست محیطی هستند و از آنجایی که فعالیت های انسانی مانند کشاورزی، صنایع و مانند آن به ثبات و پایداری تغییر اقلیم وابسته می باشند، بنابراین در سال های اخیر مطالعات زیادی بر روی آنها صورت گرفته است که به علت اثرات زیست محیطی، اقتصادی و اجتماعی از اهمیت بالایی برخوردارند. بنابراین از جمله اهداف این تحقیق شناسایی ناهنجاریهای دمایی در دوره سرد سال و ارزیابی میزان همبستگی ناهنجاریها با شاخص وزش مداری به روش رگرسیون درختی می باشد. داده های مورد استفاده در این تحقیق به صورت روزانه مربوط به دوره ی آماری۲۰۱۰- ۱۹۷۱ شامل متغیرهای دما (حداکثر و حداقل) و داده های فشار در سطح دریا و ۵۰۰ هکتوپاسکال می باشد. ایستگاههای مورد مطالعه در این تحقیق شامل ۲۴ ایستگاه منتخب از بین ایستگاههای سینوپتیک و کلیماتولوژی استان مازندران است. در این تحقیق انحرافات مثبت دمایی با تداوم های بالاتر از یازده روز به عنوان شاخص ناهنجاریهای دمایی در نظر گرفته شد. در این پژوهش رابطه ناهنجاریها در دماهای حداکثر و حداقل با شاخص اقلیمی وزش مداری مورد ارزیابی قرار گرفت، بطوریکه مشخص گردید شاخص مداری واقع در منطقه مورد مطالعه رابطه یبالایی را با ناهنجاریهای دمایی استان مازندران نشان می دهد. این رابطه به صورت ناپارامتریک با رگرسیون درختی برقرار گردید وارزیابی عملکرد مدل، نتایج معنی داری را نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.