تاثیر عناصرآهن و روی در تغذیه ی گیاه زراعی برنج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر عناصرآهن و روی در تغذیه ی گیاه زراعی برنج دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر عناصرآهن و روی در تغذیه ی گیاه زراعی برنج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر عناصرآهن و روی در تغذیه ی گیاه زراعی برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر عناصرآهن و روی در تغذیه ی گیاه زراعی برنج :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
برنج با نام علمی oryza sativa و نام انگلیسی Rice از خانواده Graminae می باشد. از مهم ترین غلات و اقلام غذاییجهان به شمار می آید و برای نیمی از جمعیت جهان، به عنوان یک غذای اصلی وابسته هستند. استفاده از تغذیه یکودی می تواند جهت تولید محصول و عملکرد بیشتر استفاده شود بنابراین کوددهی مناسب از مهم ترین فاکتور هایمدیریت خاک برای بهبود محصول و افزایش عملکرد می باشد. کابرد کودهای شیمیایی مناسب برای تولید سودمندبرنج از فاکتور های موثر بر کیفیت بازده می باشد. مصرف کودهای ریزمغذی به ویژه آهن و روی اثر قابل ملاحظه ای بررشد و عملکرد ارقام برنج دارد. بستگی به خاک مزرعه میزان توصیه کودی متفاوت می باشد اما معمولا آهن را سه باردر طی دوره کشت (اوایل رشد، ساقه دهی و مرحله رفتن به خوشه) استفاده می کنند. میزان مصرف آهن یک تا سهکیلوگرم در هکتار و میزان مصرف روی نیم تا یک کیلوگرم در هکتار با آبیاری صورت می گیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.