اثر استفاده از چربی محافظت شده در شرایط آزمایشگاهی بر تخمیر کنجاله سویا (in vitro)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر استفاده از چربی محافظت شده در شرایط آزمایشگاهی بر تخمیر کنجاله سویا (in vitro) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر استفاده از چربی محافظت شده در شرایط آزمایشگاهی بر تخمیر کنجاله سویا (in vitro)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر استفاده از چربی محافظت شده در شرایط آزمایشگاهی بر تخمیر کنجاله سویا (in vitro)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر استفاده از چربی محافظت شده در شرایط آزمایشگاهی بر تخمیر کنجاله سویا (in vitro) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

این تحقیق به منظور، بررسی اثرات استفاده از پودر چربلی محافظت شده در سطوح صفر، ۵، ۱۵، ۱۰، ۲۰، ۲۵ میلی گرم بر فراسنجه های تولید گاز علف یونجه با استفاده از تکنیک تولید گاز آزمایشگاهی انجام شد. طرح موردنظر در قالب کاملاً تصادفی با ۶ تیمار و ۳ تکرار اجرا شد. آزمایش تولید گاز با استفاده از مخلوط شیرابه صاف شده شکمبه سه رأس گاو نر بومی تالشی فیستوله گذاری شده در زمان های ۲، ۴، ۶، ۸، ۱۲، ۲۴، ۴۸، ۷۲ و ۹۶ ساعت انجام شد. نتایج نشان داد اثر سطوح مختلف چربی محافظت شده بر تیمارها معنی دار بود (P<0/01)، بیشترین مقدار تولید گاز مربوط به تیمار ۳ و کمترین مقدار آن مربوط به تیمار ۶ بوده است. اثر سطوح مختلف چربی محافظت شده بر پتانسیل تولید گاز (a+b) کنجاله سویا در تیمارهای مختلف معنی دار بود (P<0/01). بیشترین مقادیر اثر سطوح مختلف چربی محافظت شده بر پارامترهای تولید گاز در تیمار شاهد و کمترین مقدارآن در تیمار ۶ مشاهده شد. سطوح مختلف چربی محافظت شده بر سرعت تولید گاز (c) تأثیر معنی داری داشت (P<0/01). نتایج اثر سطوح مختلف چربی محافظت شده بر مقدار تولید گاز از بخش نامحلول اما قابل تخمیر (b) نیز تفاوت معنی داری را نشان داد (P<0/01). سطوح مختلف چربی محافظت شده بر قابلیت هضم ماده آلی (OMD) تفاوت معنی داری داشت (P<0/01). یافته ها نشان داد که اثر سطوح مختلف پودر چربی محافظت شده بر انرژی خالص شیردهی (NEL) نیز دارای تفاوت معنی داری بوده است (P<0/01) و بیشترین مقدار اثر سطوح مختلف چربی محافظت شده مربوط به تیمارهای ۱ و ۳ و کمترین مقدار آن مربوط به تیمار ۶ بوده است. اثر سطوح مختلف چربی محافظت شده بر انرژی متابولیسمی (ME) تفاوت معنی داری داشت (P<0/01)، بیشترین و کمترین اثر سطوح مختلف چربی محافظت شده بر انرژی متابولیسمی به ترتیب به تیمارهای ۱ و ۶ اختصاص داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.