مقاله ارزیابی اقتصادی تغییر کاربری اراضی با استفاده از سیستم های اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی: حوزه آبخیز چراغ ویس سقز)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اقتصادی تغییر کاربری اراضی با استفاده از سیستم های اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی: حوزه آبخیز چراغ ویس سقز) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اقتصادی تغییر کاربری اراضی با استفاده از سیستم های اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی: حوزه آبخیز چراغ ویس سقز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اقتصادی تغییر کاربری اراضی با استفاده از سیستم های اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی: حوزه آبخیز چراغ ویس سقز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اقتصادی تغییر کاربری اراضی با استفاده از سیستم های اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی: حوزه آبخیز چراغ ویس سقز) :

مقاله ارزیابی اقتصادی تغییر کاربری اراضی با استفاده از سیستم های اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی: حوزه آبخیز چراغ ویس سقز) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در سنجش از دور و سامانه اطلاعات جغرافیایی در منابع طبیعی ( کاربرد سنجش از دور و GISدر علوم منابع طبیعی ) از صفحه ۱۵ تا ۲۸ منتشر شده است.
نام: ارزیابی اقتصادی تغییر کاربری اراضی با استفاده از سیستم های اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی: حوزه آبخیز چراغ ویس سقز)
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ارزیابی اقتصادی
مقاله آمایش سرزمین
مقاله روش کمی – قیاسی
مقاله روش تخصیص سرزمین چندفاکتوره
مقاله سیستم های اطلاعات جغرافیایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
استفاده از اراضی بر اساس قابلیت ها و توان تولیدی آن ها و تهیه طرح های آمایشی مقرون به صرفه از لحاظ اقتصادی و قابل اجرا، یکی از عوامل مدیریتی مناسب در حفظ منابع جبران ناپذیر طبیعی مانند آب و خاک است. هدف از این مطالعه، ارزیابی طرح های آمایشی مختلف برای حوزه آبخیز چراغ ویس و انتخاب مناسب ترین و اقتصادی ترین آن ها با استفاده از فاکتورهای اقتصادی و با توجه به شرایط اقتصادی – اجتماعی ساکنان آبخیز است. به منظور انجام فرآیند آمایش سرزمین از دو روش کمی قیاسی و تخصیص سرزمین چندفاکتوره استفاده شد، که پس از ارزیابی و تعیین توان ها از طریق ادغام نقشه ها در محیط GIS و اولویت بندی کاربری ها، دو نقشه آمایشی به دست آمد. ارزیابی اقتصادی دو طرح، بر اساس شاخص های اقتصادی هزینه استقرار، درآمد ناخالص و منفعت به هزینه صورت گرفت. نتایج نشان داد که شاخص منفعت به هزینه برای طرح های آمایشی به دست آمده از روش کمی- قیاسی و تخصیص سرزمین چند فاکتوره به ترتیب ۴۰۴۳ و ۱۵۴ می باشد. لذا با توجه به اینکه یک طرح آبخیزداری زمانی از لحاظ اقتصادی قابل اجرا خواهد بود که شاخص سود به هزینه آن بزرگتر از ۱ باشد، هر دو طرح آمایشی مذکور برای منطقه مورد مطالعه از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه و قابل اجرا است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.