مقاله اپیدمیولوژی صدمات مغزی بیماران بستری در شهر اراک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اپیدمیولوژی صدمات مغزی بیماران بستری در شهر اراک دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اپیدمیولوژی صدمات مغزی بیماران بستری در شهر اراک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اپیدمیولوژی صدمات مغزی بیماران بستری در شهر اراک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اپیدمیولوژی صدمات مغزی بیماران بستری در شهر اراک :

مقاله اپیدمیولوژی صدمات مغزی بیماران بستری در شهر اراک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله اپیدمیولوژی ایران از صفحه ۶۱ تا ۶۵ منتشر شده است.
نام: اپیدمیولوژی صدمات مغزی بیماران بستری در شهر اراک
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله صدمات مغزی
مقاله اپیدمیولوژی
مقاله بستری
مقاله معیار کمای گلاسکو

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه و اهداف: صدمات مغزی ویران کننده ‌ترین نوع صدمات ناشی از حوادث است و عامل مهم مرگ و ناتوانی افراد جامعه و به خصوص جوانان است. شناخت وضعیت موجود و عوامل تاثیرگذار بر صدمات مغزی اولین قدم در برنامه ‌ریزی برای کاهش آسیب ‌های ناشی از آن محسوب می ‌گردد. این مطالعه با هدف بررسی اپیدمیولوژیک صدمات مغزی در بیمارستان ولی عصر اراک به انجام رسیده است.
روش کار: در این مطالعه توصیفی با مراجعه به پرونده ۱۱۰۵ بیمار مبتلا به صدمات مغزی در سال ‌های ۱۳۸۴ و ۱۳۸۵ اطلاعات لازم درمورد شدت صدمه برحسب (GCS) علت بستری، اطلاعات دموگرافیک ونتیجه درمان استخراج و ثبت گردید. سپس اطلاعات حاصله با استفاده از آمار توصیفی، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
نتایج: اکثر بیماران مورد مطالعه سنی کمتر از ۱۰ سال داشتند (%۲۵۲) و مردان بیشتر از زنان مبتلا به صدمه مغزی شده بودند (%۶۴۷۱). همچنین به طور کلی صدمه مغزی خفیف بیشترین شیوع را داشته (%۸۱۲) و عمده ترین علت صدمات مغزی، سقوط از ارتفاع کم بود (%۱۸۴). در طی مرحله بستری در بیمارستان ۸۱۲ درصد ازصدمات مغزی متوسط و ۱۴۳ درصد از صدمات مغزی شدید فوت کرده بودند.
نتیجه ‌گیری: با توجه به نتایج، ضرورت نظارت کافی بر قوانین مربوط به رعایت نکات ایمنی در جامعه و آموزش آن از طریق رسانه ‌های عمومی و نیز بازنگری در روش ‌های مراقبت از بیماران با صدمات مغزی شدید می ‌تواند موجب بهبود پیامد‌های ناشی از آن گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.