مقاله بررسی میزان شیوع صرع در کودکان بستری در بیمارستان کودکان تبریز در سال ۱۳۸۸


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان شیوع صرع در کودکان بستری در بیمارستان کودکان تبریز در سال ۱۳۸۸ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان شیوع صرع در کودکان بستری در بیمارستان کودکان تبریز در سال ۱۳۸۸  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان شیوع صرع در کودکان بستری در بیمارستان کودکان تبریز در سال ۱۳۸۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان شیوع صرع در کودکان بستری در بیمارستان کودکان تبریز در سال ۱۳۸۸ :

مقاله بررسی میزان شیوع صرع در کودکان بستری در بیمارستان کودکان تبریز در سال ۱۳۸۸ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در خرداد و تیر ۱۳۹۰ در مجله دانشکده پرستاری و مامایی ارومیه از صفحه ۹۷ تا ۱۰۱ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان شیوع صرع در کودکان بستری در بیمارستان کودکان تبریز در سال ۱۳۸۸
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله صرع
مقاله تشنج های صرعی
مقاله اختلال تشنجی
مقاله تشنج ساده

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پیش زمینه و هدف: صرع یکی از بیماری های شایع و مزمن عصبی در اطفال می باشد. نتایج مطالعات زیادی که درمورد شیوع آن انجام شده است به دلیل اختلاف روش های مطالعه تاحدی متفاوت هستند. هدف از این مطالعه بررسی شیوع صرع در کودکان بستری در بیمارستان کودکان تبریز بود.
مواد و روش کار: در این پژوهش آنالیز ثانویه، پرونده تمام بیمارانی که که از اول فروردین تا آخر اسفند سال ۱۳۸۸ با تشخیص تشنج در بخش اعصاب بیمارستان کودکان تبریز بستری شده بودند، تحت بررسی قرار گرفت. فرم جمع آوری داده ها متشکل از ۳ سوال مربوط به خصوصیات جمعیت شناسی و ۶ سوال مربوط به ویژگی های بیماری بود. داده ها با استفاده از نرم افزار PASW18 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
یافته ها: تشخیص نهایی ۴۷ کودک صرع ثبت شده بود که ۰۳۸ درصد از کل بیماران بستری در بیمارستان و ۴۱ درصد از کل بیماران بستری در بخش اعصاب و ۹۵ درصد از بیماران بستری با تشخیص تشنج را تشکیل دادند. میانگین سنی در آنان ۳±۲۵ ماه، ۵۱ درصد مذکر، سابقه مثبت خانوادگی صرع ۲۳ درصد، تشنج تونیک کلونیک ژنرالیزه ۷۵ درصد، تشنج پارشیل ۲۵ درصد بود. در ۴۰ درصد موارد سن شروع اولین تشنج زیر ۲۴ ماه بود. ۱۷ درصد از این کودکان دچار فلج مغزی یا عقب ماندگی های ذهنی بودند.
بحث و نتیجه گیری: نتایج بدست آمده از این پژوهش با نتایج برخی از پژوهش ها از جمله در میزان کلی شیوع، میانگین سن شروع اولین تشنج، غالب بودن صرع در پسران و تشنج های ژنرالیزه و سابقه مثبت خانوادگی همسان بوده و با نتایج برخی از پژوهش ها متفاوت می باشد. علت این تفاوت ها تاحدی می تواند ناشی از تاثیر عامل مکان از جمله سطح تسهیلات بهداشتی و روش مطالعه باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.