مقاله بررسی میزان جذب فسفات تحت شرایط هوازی و بی هوازی توسط باکتری بومی جداسازی شده از خاک های آلوده به قطران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان جذب فسفات تحت شرایط هوازی و بی هوازی توسط باکتری بومی جداسازی شده از خاک های آلوده به قطران دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان جذب فسفات تحت شرایط هوازی و بی هوازی توسط باکتری بومی جداسازی شده از خاک های آلوده به قطران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان جذب فسفات تحت شرایط هوازی و بی هوازی توسط باکتری بومی جداسازی شده از خاک های آلوده به قطران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان جذب فسفات تحت شرایط هوازی و بی هوازی توسط باکتری بومی جداسازی شده از خاک های آلوده به قطران :

مقاله بررسی میزان جذب فسفات تحت شرایط هوازی و بی هوازی توسط باکتری بومی جداسازی شده از خاک های آلوده به قطران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در زیست فناوری میکروبی از صفحه ۱۳ تا ۱۹ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان جذب فسفات تحت شرایط هوازی و بی هوازی توسط باکتری بومی جداسازی شده از خاک های آلوده به قطران
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جذب فسفات
مقاله خاک های آلوده به قطران
مقاله سودوموناس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: افزایش میزان مواد آلی، نیتروژن و فسفات در محیط های آبی توازن رشد موجودات آبزی را به هم می زند و علاوه بر آن مشکلات زیست محیطی جدی را ایجاد می کند. هدف از این پژوهش بررسی میزان جذب فسفات توسط باکتری جداشده از خاک های آلوده به قطران به منظور حذف فسفات از آب های حاوی غلظت بالای فسفات می باشد.
روش بررسی: در ابتدا نمونه برداری از خاک های آلوده به قطران با هدف جداسازی یک باکتری تجزیه کنننده قطران در اطراف پالایشگاه قطران اصفهان صورت گرفت جداسازی روی محیط کشت نوترینت آگار انجام شد و در مرحله شناسایی کلنی ها مشخص گردید که مصرف فسفات در این باکتری بالاست. بنابراین به منظور تعیین شرایط بهینه جذب فسفات اثر متغیرهای دما، pH، منبع کربن، غلظت فسفات و نیتروژن روی جذب فسفات بررسی شدند. مقدار فسفات جذب شده به روش رنگ آمیزی اسید اسکوربیک در محیط کشت اندازه گیری شد. وزن خشک سلول نیز به عنوان شاخص رشد باکتری در نظر گرفته شد. در انتها توانایی جذب فسفات آن با باکتریهای calcuaceticous Acinetobacter و E.coli به عنوان شاهد مثبت و منفی مقایسه شد و همچنین رشد و جذب فسفات تحت شرایط هوازی و بی هوازی مورد بررسی قرار گرفت.
یافته ها: آزمایش شناسایی باکتری به روش بیوشیمیایی و بررسی های ژنتیکی به روش آنالیز قطعه ۱۶S rDNA، تشابه این باکتری را با جنس سودوموناس نشان داد. شرایط بهینه جذب فسفات برای این سویه در pH معادل ۷۵، دمای۳۵°c ، استات سدیم به عنوان منبع کربن تحت شرایط هوازی و فسفات به اندازه ۱۰ برابر نسبت P ارایه شده توسط گیبس به دست آمد. بیشترین مقدار جذب فسفات تحت شرایط بهینه ۴۵ درصد وزن خشک سلول بود.
نتیجه گیری: با توجه به نتایج به دست آمده این باکتری بومی توانایی نسبتا مطلوبی در جذب فسفات و ذخیره آن دارد و به دلیل سرعت رشد بالای آن می تواند جهت حذف فسفات از پساب ها مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.