مقاله مقایسه تاثیر هشت هفته تمرین هوازی و یوگا بر شاخص هزینه فیزیولوژیک (PCI) بیماران مبتلا مولتیپل اسکلروزیس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تاثیر هشت هفته تمرین هوازی و یوگا بر شاخص هزینه فیزیولوژیک (PCI) بیماران مبتلا مولتیپل اسکلروزیس دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تاثیر هشت هفته تمرین هوازی و یوگا بر شاخص هزینه فیزیولوژیک (PCI) بیماران مبتلا مولتیپل اسکلروزیس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تاثیر هشت هفته تمرین هوازی و یوگا بر شاخص هزینه فیزیولوژیک (PCI) بیماران مبتلا مولتیپل اسکلروزیس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تاثیر هشت هفته تمرین هوازی و یوگا بر شاخص هزینه فیزیولوژیک (PCI) بیماران مبتلا مولتیپل اسکلروزیس :

مقاله مقایسه تاثیر هشت هفته تمرین هوازی و یوگا بر شاخص هزینه فیزیولوژیک (PCI) بیماران مبتلا مولتیپل اسکلروزیس که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۹۰ در مجله علمی پزشکی جندی شاپور از صفحه ۱۵۳ تا ۱۶۲ منتشر شده است.
نام: مقایسه تاثیر هشت هفته تمرین هوازی و یوگا بر شاخص هزینه فیزیولوژیک (PCI) بیماران مبتلا مولتیپل اسکلروزیس
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیماری مولتیپل اسکلروزیس
مقاله شاخص هزینه فیزیولوژیک (PCI)
مقاله تمرینات هوازی
مقاله یوگا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: بیماری مولتیپل اسکلروزیس (ام اس)، بیماری مزمن دمیلیناسیون سیستم اعصاب مرکزی است که با نشانه های گوناگون بالینی آشکار می گردد. پژوهش حاضر با هدف تاثیر و مقایسه دو نوع تمرین هوازی و یوگا بر شاخص هزینه فیزیولوژی (PCI) بیماران مبتلا به ام اس اجرا شد.
روش بررسی: نمونه آماری تحقیق را ۳۰ نفر از زنان مبتلا به ام اس (۱۹ تا ۵۴ سال) با سطح پایین و متوسط بیماریEDSS 4 (Expanded Disability Status Scale) تشکیل دادند. بیماران به طور تصادفی در سه گروه قرار گرفتند. ۱۰ بیمار در گروه تمرینات هوازی (راه رفتن روی نوارگردان) با شدت ۷۵-۴۰ درصد ضربان قلب بیشینه و ۱۰ بیمار در گروه تمرینات منتخب یوگا قرار داشتند که در هر جلسه ۶۰ تا ۷۰ دقیقه به تمرینات هاتا یوگا می پرداختند و ۱۰ بیمار در گروه کنترل قرار گرفتند. آزمودنی ها سه جلسه در هفته برای ۸ هفته به تمرین پرداختند. شاخص هزینه فیزیولوژی بیماران قبل و بعد از هشت هفته تمرین مورد مطالعه آماری قرار گرفت.
یافته ها: تجزیه و تحلیل یافته ها نشان داد شاخص هزینه فیزیولوژی بیماران در گروه تمرینات منتخب هوازی (P=0.00) و گروه تمرینات منتخب یوگا (P=0.03) کاهش معنی داری یافت و این شاخص در بیماران گروه کنترل (P=0.01) افزایش معنی داری داشت. این بهبود در گروه تمرینات هوازی به طور معنی داری مشهودتر از گروه تمرینات منتخب یوگا بود (P=0.00).
نتیجه گیری: با توجه به یافته های این پژوهش می توان گفت تمرینات ورزشی هوازی و یوگا می توانند در بهینه کردن هزینه فیزیولوژی بیماران مبتلا به ام اس تاثیر معنی داری داشته باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.