مقاله بررسی روش های مختلف شکستن خواب و دمای بهینه جوانه ‌زنی بذر علف ‌هرز تلخه (Acroptilon repens)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روش های مختلف شکستن خواب و دمای بهینه جوانه ‌زنی بذر علف ‌هرز تلخه (Acroptilon repens) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روش های مختلف شکستن خواب و دمای بهینه جوانه ‌زنی بذر علف ‌هرز تلخه (Acroptilon repens)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روش های مختلف شکستن خواب و دمای بهینه جوانه ‌زنی بذر علف ‌هرز تلخه (Acroptilon repens)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روش های مختلف شکستن خواب و دمای بهینه جوانه ‌زنی بذر علف ‌هرز تلخه (Acroptilon repens) :

مقاله بررسی روش های مختلف شکستن خواب و دمای بهینه جوانه ‌زنی بذر علف ‌هرز تلخه (Acroptilon repens) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در حفاظت گیاهان (علوم و صنایع کشاورزی) از صفحه ۳۹۱ تا ۳۹۷ منتشر شده است.
نام: بررسی روش های مختلف شکستن خواب و دمای بهینه جوانه ‌زنی بذر علف ‌هرز تلخه (Acroptilon repens)
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تلخه
مقاله جوانه‌ زنی بذر
مقاله خواب بذر
مقاله دمای ثابت
مقاله دمای متناوب و نور

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
شناسایی دقیق زیست شناسی علف های هرز و رفتار جوانه زنی بذر آن باعث اجرای برنامه صحیح و بهینه ای جهت کنترل می شود. به منظور بررسی عوامل موثر بر جوانه‌ زنی بذر علف ‌هرز تلخه، آزمایش هایی در سال ۸۴-۱۳۸۳ در بخش تحقیقات علف ‌های ‌هرز موسسه تحقیقات آفات و بیماری های گیاهی انجام شد. آزمایش اول برای حذف خواب بذر و به صورت فاکتوریل با ۳ تکرار در قالب طرح کاملا تصادفی انجام گرفت. فاکتور اول نوع تیمار آبی (آب مقطر و محلول نیترات پتاسیم ۳ درصد) و فاکتور دوم تیمار بذر با سولفوریک‌ ا‌سید غلیظ (به مدت ۵، ۱۰، ۱۵، ۲۰، ۲۵ و ۳۰ دقیقه) بود. آزمایش دوم برای تعیین بهترین دمای جوانه ‌زنی بذر به صورت طرح کاملا تصادفی با ۲۶ تیمار دمایی (دماهای ثابت ۵، ۱۰، ۱۵، ۲۰، ۲۵، ۳۰ و ۳۵ درجه سانتیگراد در شرایط نور مطلق و تاریکی مطلق، دماهای متناوب ۱۰۲، ۱۵۷، ۲۰۱۲، ۲۵۱۷، ۳۰۲۲ و ۳۵۲۷ و دماهای متناوب ۱۰۰، ۱۵۵، ۲۰۱۰، ۲۵۱۵، ۳۰۲۰، ۳۵۲۵) و ۸ تکرار انجام شد. نتایج نشان داد که برای شکستن خواب بذر، تیمار ۲۰ دقیقه ‌ای با سولفوریک ‌اسید غلیظ لازم است. از سوی دیگر، بین اثر آب مقطر و محلول نیترات پتاسیم ۳ درصد بر درصد جوانه‌ زنی بذر، تفاوت معنی ‌داری وجود نداشت. بهترین دمای جوانه ‌زنی، دمای متناوب ۳۰۲۰ (۱۶۸ تاریکی / روشنایی) درجه ‌سانتی ‌گراد بود که باعث ۴۲ درصد جوانه ‌زنی بذر تلخه شد. بدین ترتیب جوانه زنی تحت تاثیر دما قرار گرفت ولی نور نقش مهمی در جوانه زنی بذر تلخه نداشت. به عبارت دیگر بذور تلخه فتوبلاستیک نبودند. نوسانات دمایی در افزایش جوانه زنی تلخه موثر بود و می توان گفت این ویژگی از عوامل مهم تهاجم این علف هرز می باشد و اطلاع دقیق از آن می تواند در کنترل و جلوگیری از گسترش این علف هرز موثر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.