مقاله مقایسه کیفیت زندگی بیماران مبتلا به پارکینسون با و بدون علایم خستگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه کیفیت زندگی بیماران مبتلا به پارکینسون با و بدون علایم خستگی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه کیفیت زندگی بیماران مبتلا به پارکینسون با و بدون علایم خستگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه کیفیت زندگی بیماران مبتلا به پارکینسون با و بدون علایم خستگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه کیفیت زندگی بیماران مبتلا به پارکینسون با و بدون علایم خستگی :

مقاله مقایسه کیفیت زندگی بیماران مبتلا به پارکینسون با و بدون علایم خستگی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مجله پزشکی هرمزگان از صفحه ۴۹ تا ۵۵ منتشر شده است.
نام: مقایسه کیفیت زندگی بیماران مبتلا به پارکینسون با و بدون علایم خستگی
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خستگی
مقاله بیماری پارکینسون
مقاله کیفیت زندگی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: کیفیت زندگی در بیماریهای مزمن و ارزیابی آن در بیماران با ویژگیهای متفاوت جهت مداخله های مناسب از اهمیت ویژه ای برخوردار است. این مطالعه با هدف به ارزیابی و مقایسه کیفیت زندگی در دو گروه بیماران با و بدون علایم خستگی انجام گرفته است.
روش کار: در این مطالعه تحلیلی، ۱۰۸ بیمار مبتلا به پارکینسون مراجعه کننده به درمانگاه شهید مطهری شیراز در این مطالعه شرکت داشتند. خستگی بوسیله مقیاس شدت خستگی(FSS) ، کیفیت زندگی بوسیله ابزارهای (PDQL) و (SF-36) سنجیده شد. شاخص Hohen& Yahr نیز برای سنجش شدت و مرحله بیماری استفاده گردید. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده نرم افزارSPSS 13 و آزمونهای مجذور کای، من ویتنی و ضریب همبستگی اسپیرمن انجام شد.
نتایج: ۶۷ نفر (
۶۲%) از بیماران مرد و ۴۱ نفر (۳۸%) زن بودند. بیشترین بیماران در مرحله دوم بیماری با ۴۲ نفر (۳۸۹) و کمترین بیماران در مرحله پنجم ۲ نفر (۱۹%) قرار داشتند. میانگین و انحراف معیار سن بیماران ۱۱۷۳±۶۴۴۹ بود. ۳۶ نفر (۳۳۳۳%) دارای علایم خستگی و ۷۲ نفر (۶۶۶۶%) بدون علایم خستگی بودند. بیماران با علایم خستگی از شدت بیشتری از بیماری رنج می بردند و در مراحل بالاتر بیماری قرار می گرفتند. بین دو گروه در همه ابعاد کیفیت زندگی تفاوت معنی داری مشاهده شد (P<0.05). از سوی دیگر بین کیفیت زندگی و مرحله بیماری با خستگی همبستگی معنی دار وجود داشت (P<0.05).
نتیجه گیری: یافته ها نشان داد که کیفیت زندگی در بیماران با علایم خستگی به طور چشمگیری از بیماران بدون علایم خستگی پایین تر است و لازم است در این گروه از بیماران تلاش بیشتری در جهت ارتقا کیفیت زندگی انجام داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.